Висока скорост с JetSpark
Висока скорост с JetSpark
Имам следното питане: При движение с Голф3/ 2000 куб. ДВГ-2Е/на газ на 4 предавка на 5000 оборота ми се губи мошноста/много трудно стигам 6000 об/Ако си сложа Джетспарка ще се оправи ли това?Просто някой знае ли при високите обороти как Джетспарка коригира предварението? Има ли някаква графична зависимост между оборотите и ъгъла на предварението : vw fen БЛАГОДАРЯ !!!
Jeta не мисля че ще ти помогне в случая... Явно при теб сместа ти не е добра при такова натоварване на мотора...
Въпроса ми е ... на всяка предавка при тези обороти се спъва колата или само на 4-та... предполагам и 5-та ... Ако е само на 4 и 5 ... виж на къде е насочен въздуховода към възушния филтър. При висока скорост, насрещния поток въздух може да ти обеднява сместа ако бие направо в него (намалява ти вакуума) ...
Въпроса ми е ... на всяка предавка при тези обороти се спъва колата или само на 4-та... предполагам и 5-та ... Ако е само на 4 и 5 ... виж на къде е насочен въздуховода към възушния филтър. При висока скорост, насрещния поток въздух може да ти обеднява сместа ако бие направо в него (намалява ти вакуума) ...
Ами както го обяснява ...ако е само на 4-а и 5-а... Ако е от тройника все си мисля че и на 2-а и 3-а ще се усещя при 5-6000 об.
Колега Stani 70 обясни малко по-подробно... питах те някой неща...
Ако е от тройника както казва колегата - маркираи си положението му и го развий малко... виж дали ще има разлика.
Колега Stani 70 обясни малко по-подробно... питах те някой неща...
Ако е от тройника както казва колегата - маркираи си положението му и го развий малко... виж дали ще има разлика.
Върни се в “Автогазови уредби”