ел.стъкла за Vento
- gali666
- Автомобил:
- Двигател:
ел.стъкла за Vento
Здравейте,мисля да си слагам ел. стъкала на колата.Колко може да ми стъпи,някой наясно ли е?И дали мога да се справя сам,или да вървя на майстори?Какво ще ме посъветвате 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Братле, дълга и широка е. Значи ше се опитам ти направя примерна сметка. Значи ако земаш стари машинки и моторчета ше ти излезе по-евтино, но стъклата на голф3/венто с анай-смотаните ел. стъкла, които са мислени. Все едно си слагаш таралеж в гащите и всеки ще то го потвърди... от личен опит. Значи старите машинки ги сложи по слредно 30 лв + 4 мотора по 50 лв (всичко е настаро) и поне 60-70 лв труд. Станаха към станаха към 400 лв п опловдивските цени, нз ако във Велико Търново са по-евтини... А за ново... само ше ти кажа, че най-смотанине машинки нови са 70 лв броя, а моторчетата май ги правят само оригинални по над 200. ПОне това ми каза майсторът, кат го питах за моите. Такаче общо взето няма смисъл братле. Яко е, но мн кинти отиват.Успех

- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:....станаха към 400 лв...
Колегата ти е казал горе долу колко да приготвиш ... и това е за кола 4врати с някой друг да ги монтира нещата ... имай предвид че трябва да се опъва бая инсталация .... моят съвет е купи си 4машинки с моторчета (по около 50-70 лв. парчето = 200 - 280лв ... зависи как ги намериш) ... купи си от някоя морга бутоните заедно с инсталацията (около 50 - 60 лв. .... днес гледах италианеца как продаде бутон за лява шофиорска врата на Г3 за 5лв.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”