ел.стъкла за Vento

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
gali666
Автомобил:
Двигател:

ел.стъкла за Vento

Мнениеот gali666 » Пет 27 апр 2007 23:46

Здравейте,мисля да си слагам ел. стъкала на колата.Колко може да ми стъпи,някой наясно ли е?И дали мога да се справя сам,или да вървя на майстори?Какво ще ме посъветвате :roll:

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Съб 28 апр 2007 0:04

Братле, дълга и широка е. Значи ше се опитам ти направя примерна сметка. Значи ако земаш стари машинки и моторчета ше ти излезе по-евтино, но стъклата на голф3/венто с анай-смотаните ел. стъкла, които са мислени. Все едно си слагаш таралеж в гащите и всеки ще то го потвърди... от личен опит. Значи старите машинки ги сложи по слредно 30 лв + 4 мотора по 50 лв (всичко е настаро) и поне 60-70 лв труд. Станаха към станаха към 400 лв п опловдивските цени, нз ако във Велико Търново са по-евтини... А за ново... само ше ти кажа, че най-смотанине машинки нови са 70 лв броя, а моторчетата май ги правят само оригинални по над 200. ПОне това ми каза майсторът, кат го питах за моите. Такаче общо взето няма смисъл братле. Яко е, но мн кинти отиват.Успех ;) 8)

Потребителски аватар
gali666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gali666 » Съб 28 апр 2007 13:46

ами то май голямо приключение се очертава,май ще се позамисля

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Съб 28 апр 2007 16:16

mania написа:....станаха към 400 лв...

Колегата ти е казал горе долу колко да приготвиш ... и това е за кола 4врати с някой друг да ги монтира нещата ... имай предвид че трябва да се опъва бая инсталация .... моят съвет е купи си 4машинки с моторчета (по около 50-70 лв. парчето = 200 - 280лв ... зависи как ги намериш) ... купи си от някоя морга бутоните заедно с инсталацията (около 50 - 60 лв. .... днес гледах италианеца как продаде бутон за лява шофиорска врата на Г3 за 5лв. :) ) , прочети схемите и си го направи сам .... готино е :) ... аз така направих ...верно озорих се докато напасна инсталации, стъкла, машинки, червени диоди в бутоните :-) ... но си е гот да си го направиш сам ..... ПС .. намери си от някъде кори от кола с ел. стъкла или нещо друго с което да си затапиш дупката от ръчните ел. стъкла.

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Нед 29 апр 2007 4:02

Евала, tankishev, хич не е лесно да си го направиш сам това! Ако може да ми пратиш линкове с ел.схемите и някви снимки или чертежи на механиките ще съм ти мн благодарен. :D

Потребителски аватар
gali666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gali666 » Нед 29 апр 2007 12:27

да наистина,ако имаш нещо такова,ще ми е мн. полезно,мерси предварително.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”