Откраднат Голф 4

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
ujazzi
Автомобил:
Двигател:

Откраднат Голф 4

Мнениеот ujazzi » Съб 28 апр 2007 7:15

Здравейте!
Тази нощ пред бока ми в Дружба 2 изчезна тъмносин Голф 4, 2000 г., номера е: СА1061КК. Отличителни белези: на тавана има лепенки останали от багажник за ски, освен това на задния десен калник има две малки следи от удар.
Паркирах я в 10.30, в 3.00 станах, защото трябваше да пътувам за Будапеща и колата ми вече я нямаше!
Моля, ако някой забележи подобен Голф да ми се обади, тел.0898564910 Станимир.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 28 апр 2007 8:16

батенце искрено съжалявам, ама какво ти пука като имаш каско...до 2-3 месеца ще си получиш паричките...

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Съб 28 апр 2007 8:26

Много кофти :cry: Ще гледам за въпросната 4-ка.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 28 апр 2007 9:28

Ами остава да стискаш палци изобщо да не се намери и да вземеш кинтите /надявам се си я застраховал на добра цена/ че ако я намерят някъде в такъв вид че като я видиш да ти се дореве е по-кофтия вариант ! Ако знам че моята ще я дигнат и няма да се появи повече веднага я закарвам и я оставям отключена пък после нека ми е зле с 14 000лв :wink:

kekata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kekata » Съб 28 апр 2007 10:08

:( бахти, много лошо, то това явно е наблизо.. дано си я намериш здрава и без проблеми! положението наистина не ни е розово тука в бг, ама какво толкова може да се направи :( освен да ни ги пуснат такива крадци на нас да им четем присъдите... като знам колко има с по няколко висящи дела :evil:

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Съб 28 апр 2007 15:55

Колега кофти ми е да ти го кажа но Голфа вероятно вече ще е разфасован на части или продаден отдавна.Преди 2-3 години бях гледал по Дискавъри за Руските автокрадци документален филм,там крадяха коли и точно за едно денонощие колите бяха расфасовани буквално на части.Другия вариант е да ти искат откуп.

Все пак ти желая успех :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 28 апр 2007 20:27

Bahama man написа:Колега кофти ми е да ти го кажа но Голфа вероятно вече ще е разфасован на части или продаден отдавна.Преди 2-3 години бях гледал по Дискавъри за Руските автокрадци документален филм,там крадяха коли и точно за едно денонощие колите бяха расфасовани буквално на части.Другия вариант е да ти искат откуп.

Все пак ти желая успех :wink:

Просто незнаеш гения на един човек.. какво може да направи за една нощ.. просто си нямаш на представа.. за жалост бях свидетел на такова нещо и някой ако го повтори .. ще му кажа ЕВАЛА! ..незнам бързи смели сръчни .. ама това беше ужас. така че колата вече са и напечатали документите да могат като ги спрът кат.. да ги покажат.. всякакви номера има.. зажалост :( дано не се случва на никого

ujazzi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ujazzi » Съб 28 апр 2007 22:53

Добре бе хора, аз немога да разбера, все пак това е нова кола, заслужава ли си да я разфасоват? Не им ли е по-ценна цяла и невредима?

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Съб 28 апр 2007 23:10

ujazzi написа:Добре бе хора, аз немога да разбера, все пак това е нова кола, заслужава ли си да я разфасоват? Не им ли е по-ценна цяла и невредима?

Като е цяла и невредима ще я намерят рано или късно,независимо в какво състояние,а като е разфасована на части ще имат много по голям кяр и печалба,ако познаваш някой моргаджия го питай за колко кинта купуват една блъсната кола (например) и колко кинта изкарват от нея като я продадат на части.Части за Голф 4 не са никак евтинки.Замисли се защо е открадната :wink:

Потребителски аватар
Fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fen » Нед 29 апр 2007 0:47

Колега много съжалявам за случилото се, дано да я намерят колицата :( В другата тема казваш, че имаш пълно каско, така би трябвало да си вземеш паричките без проблем, успех :да: Към кой застраховател е застрахована колата?

ujazzi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ujazzi » Нед 29 апр 2007 13:38

Fen написа:...В другата тема казваш, че имаш пълно каско, така би трябвало да си вземеш паричките без проблем, успех :да: Към кой застраховател е застрахована колата?

Колата е застрахована в Булстрад... това за паричките е донякъде успокоение, но на всеки му е ясно че една застраховка не покрива всички направени разходи по един автомобил закупен преди месец. Изобщо да не говорим за проваленото ми лято и патовата ситуация в която се намирам...
Вчере адски се ядосвах и съжалявах за хубавата ми кола, днес обаче почвам да се чудя каква трябва да е следващата? Проста и обикновена, не набиваща се на очи, торпаща разбрицана като предишните ми две? Или просто да съм местният донор на кирливите автоджамбази? 3 месеца ходене по мъките за тоя голф и сега всичко почва отначало... мерси за парите на застрахователите!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 29 апр 2007 19:40

Колега,искрено съжалявам за Г4то ти!!! :( Надявам се скоро да си я намериш,ако ли пък не от Булстрад по-бързо да ти дадат парите 8)

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Пон 30 апр 2007 22:54

Много много съжалявам!!! :(

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 01 май 2007 9:12

ujazzi написа:днес обаче почвам да се чудя каква трябва да е следващата? Проста и обикновена, не набиваща се на очи, торпаща разбрицана като предишните ми две? Или просто да съм местният донор на кирливите автоджамбази? 3 месеца ходене по мъките за тоя голф и сега всичко почва отначало... мерси за парите на застрахователите!

голф 3 :wink:
точно 2 пъти по-евтин от Г4, а изобщо не е 2 пъти по назад от него 8)

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Вто 01 май 2007 9:19

И аз много съжелявам за неприятната случка,дано по-скоро излезнеш от тази неприятна ситуация... :roll:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”