Здравейте!
Тази нощ пред бока ми в Дружба 2 изчезна тъмносин Голф 4, 2000 г., номера е: СА1061КК. Отличителни белези: на тавана има лепенки останали от багажник за ски, освен това на задния десен калник има две малки следи от удар.
Паркирах я в 10.30, в 3.00 станах, защото трябваше да пътувам за Будапеща и колата ми вече я нямаше!
Моля, ако някой забележи подобен Голф да ми се обади, тел.0898564910 Станимир.

Откраднат Голф 4
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ами остава да стискаш палци изобщо да не се намери и да вземеш кинтите /надявам се си я застраховал на добра цена/ че ако я намерят някъде в такъв вид че като я видиш да ти се дореве е по-кофтия вариант ! Ако знам че моята ще я дигнат и няма да се появи повече веднага я закарвам и я оставям отключена пък после нека ми е зле с 14 000лв 

- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
Колега кофти ми е да ти го кажа но Голфа вероятно вече ще е разфасован на части или продаден отдавна.Преди 2-3 години бях гледал по Дискавъри за Руските автокрадци документален филм,там крадяха коли и точно за едно денонощие колите бяха расфасовани буквално на части.Другия вариант е да ти искат откуп.
Все пак ти желая успех
Все пак ти желая успех

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Bahama man написа:Колега кофти ми е да ти го кажа но Голфа вероятно вече ще е разфасован на части или продаден отдавна.Преди 2-3 години бях гледал по Дискавъри за Руските автокрадци документален филм,там крадяха коли и точно за едно денонощие колите бяха расфасовани буквално на части.Другия вариант е да ти искат откуп.
Все пак ти желая успех
Просто незнаеш гения на един човек.. какво може да направи за една нощ.. просто си нямаш на представа.. за жалост бях свидетел на такова нещо и някой ако го повтори .. ще му кажа ЕВАЛА! ..незнам бързи смели сръчни .. ама това беше ужас. така че колата вече са и напечатали документите да могат като ги спрът кат.. да ги покажат.. всякакви номера има.. зажалост

- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
ujazzi написа:Добре бе хора, аз немога да разбера, все пак това е нова кола, заслужава ли си да я разфасоват? Не им ли е по-ценна цяла и невредима?
Като е цяла и невредима ще я намерят рано или късно,независимо в какво състояние,а като е разфасована на части ще имат много по голям кяр и печалба,ако познаваш някой моргаджия го питай за колко кинта купуват една блъсната кола (например) и колко кинта изкарват от нея като я продадат на части.Части за Голф 4 не са никак евтинки.Замисли се защо е открадната

Fen написа:...В другата тема казваш, че имаш пълно каско, така би трябвало да си вземеш паричките без проблем, успехКъм кой застраховател е застрахована колата?
Колата е застрахована в Булстрад... това за паричките е донякъде успокоение, но на всеки му е ясно че една застраховка не покрива всички направени разходи по един автомобил закупен преди месец. Изобщо да не говорим за проваленото ми лято и патовата ситуация в която се намирам...
Вчере адски се ядосвах и съжалявах за хубавата ми кола, днес обаче почвам да се чудя каква трябва да е следващата? Проста и обикновена, не набиваща се на очи, торпаща разбрицана като предишните ми две? Или просто да съм местният донор на кирливите автоджамбази? 3 месеца ходене по мъките за тоя голф и сега всичко почва отначало... мерси за парите на застрахователите!
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
ujazzi написа:днес обаче почвам да се чудя каква трябва да е следващата? Проста и обикновена, не набиваща се на очи, торпаща разбрицана като предишните ми две? Или просто да съм местният донор на кирливите автоджамбази? 3 месеца ходене по мъките за тоя голф и сега всичко почва отначало... мерси за парите на застрахователите!
голф 3

точно 2 пъти по-евтин от Г4, а изобщо не е 2 пъти по назад от него

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”