Съпорта при Ububtu е в път по-добър отколкото за слак Smile това ме накара да мина от слак на убунту...
няма да се караме сега

все пак не сме Бозаджии, да си го мерим..... прозореца

"Зулуското " дистро в момента е много модерно, налети са свежи сили в него .... може и да е по добро

, но слака затова е слак - стар, сигурен , стабилен , непретенциозен и ....малко труден .... е ако кажеш сега, че Убунтото е по стабилно от настроен слак...хм.... ще си май 1 вия , дето го е казал...... за времето , от което го имам се превърнах от върл фен на кликането и пъстрите изгъзици на Били до ...... фен на Slackware

Жалко само , че не ми достига време и умствен капацитет да го опозная както трябва ....засега мога просто да се оправям ( то какво оправяне бе , компилирам по един кернел на 6 месеца - другото си върви ) ама така е думата
Колега , сорри , че ти оспамих темата , ама не можах да се спра с 1 дума
п.с А бе колега,няма ли при вас нещо като да се логнеш като root, да пляснеш едно adduser и после да подкараш всичко по подразбиране и да си дръпнеш личните файлове ..... всичкото това в конзола разбира се ..... няма начин да няма такава - линукс е все пак