Sir T написа:не знам ..имам много работа в следващите месеци и ми пуши главата.
Ееее, тогава едва ли ще имаш 15-20 мин. та да се намерите и да се дръпнете!

Gunev написа:Здравейте колеги.Имам въпрос,интересхо ми е каква е причината.Карам голф 4 гти 1.8 турбо и се дръпнахме с едно момче със същия такъв голф,но неговия е чист сток,а моя е с чип на Дигитал Тунинг и трябва да има поне едно 180 коня.На 2 и 3 скорост бях само с около половин метър пред него,а на 4 бавно и спокойно си ме подмина,като се има предвид че колата ми е читава .Можете ли да ми обясните на какво се дължи това и какво да правя за напред.
Sir T написа:вариант да не ви вървят колите както би следвало?Аз не съм фен на драг състезанията изобщо, обичам завоичета, но моята кола на майтап съм я мерил с чипосано A4 1.8Tq и го очесах, A4 2.6q - и него, TT 1.8Tq (180hp) и него окъпах, A3 1.8T и него, набих и един Golf 1.8T като моя .. а моя си е сток, че и чукна 190 000км. Вярно, че си го пазя и поддържам ама ..
На Божура съм я пускал веднъж, докато нямаше никой и даде 16.01
emmko написа:Sir T написа:не обичам да си тормозя колата .. ако се засечем по магистралите .. може, карам бързичко, но иначе едва ли ..
А с мойта ,кога 6те ги замерим ,4е ми интересно просто от любопитство
,аз сам сток дори катализатор си имам (което веднага се разбира ,по миризмата)о6те ни6ти4ко не съм бутал само нови све6ти ,консумативи,гуми разбира се и рециклиране на турбото! Та двете коли са ,като 2 капки вода (виждал съм твойта,а знам и мойта ,какво представлява!
ПС Просто искам едно сравнение!
Нека допалня имал съм ГТИ II-ka ГТИ III-ka,но тази най-ме забавлява от вси4ките , о6те 50-тина к.с. оба4е не са и изли6ни,което са осъзнали и във VW и ето налице е Golf V GTI(надявам се и до него да се докопам
)
neon написа:Sir T написа:не знам ..имам много работа в следващите месеци и ми пуши главата.
Ееее, тогава едва ли ще имаш 15-20 мин. та да се намерите и да се дръпнете!Разберете се нещо за есента- да е сигурно че ще си свободен!
Sir T написа:Cordoba16vt написа:.......което е време на чипосан 1.8 20в турбо.
просто имаш късмет - купил си си чипната кола
мога да ти кажа и конете -горе долу
няма вариант да е чипосвана ..какво време дава сток Golf IV 1.8T на Божура?
Cordoba16vt написа:Sir T написа:Cordoba16vt написа:.......което е време на чипосан 1.8 20в турбо.
просто имаш късмет - купил си си чипната кола
мога да ти кажа и конете -горе долу
няма вариант да е чипосвана ..какво време дава сток Golf IV 1.8T на Божура?
под 16.5 трудна работа - и как така няма вариант - от нова ли я караш?
Sir T написа:neon написа:Sir T написа:не знам ..имам много работа в следващите месеци и ми пуши главата.
Ееее, тогава едва ли ще имаш 15-20 мин. та да се намерите и да се дръпнете!Разберете се нещо за есента- да е сигурно че ще си свободен!
вместо да си вреш носа, където не ти е работата с плоски и остроумни коментари, обмисли варианта, да не си много запознат с въпроса, който цитираш ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта