Полигона в Студентски град платен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ДА ви разкажа една случка от миналата година. Живея в Герман и ако някой е идвал сигурно знае че от тук се стига до панчаревското езеро. Та като се затопли хората от София идват през уикенда на разходки по езерото и т.н. /тая Неделя сигурно имаше 80-100 коли/. Та в един хубав ден отивам си аз към езерото /на ден поне по 2-3 пъти минавам от там за по цигарка/ и застанали двама типа с една табелка "Паркинг - 1 лв." и ми се дървят, единия вика "Кмета на Панчарево разпореди да се плаща за паркинг". Аз им теглих по една майна и си тръгнах. Вечерта нямаше ни вест ни кост от ония 2-та и табелката им. В краен случай се оказа че са някакви типове решили да изкарат по някой лев в Неделя и хората които не са от Герман са си плащали за "паркинг". Повече не се и появиха.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
неприятно изненадан съм от тази ситуация, но...
ако законния собственик иска пари...
ако разполага с разрешение за дейността...
ако издава съответния документ...
ако си плаща дантците в кря на годината...
нещата са ок...
ако обаче само едно от нещата липсва *** /ще оставя точки, за да не ви пълня ушите/очите с грозните думи, които ще употребя към болния мозък, на който му е дошла идеята, че може да си позволи да плюе върху законността и реда в моята любима страна
като опъне подобна верига с подобна тагелка!/ или пък да се смея - не знам вече...
сори за отплесването...
ако законния собственик иска пари...
ако разполага с разрешение за дейността...
ако издава съответния документ...
ако си плаща дантците в кря на годината...
нещата са ок...
ако обаче само едно от нещата липсва *** /ще оставя точки, за да не ви пълня ушите/очите с грозните думи, които ще употребя към болния мозък, на който му е дошла идеята, че може да си позволи да плюе върху законността и реда в моята любима страна

сори за отплесването...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм потресен.......
Как може за тази дупка дето и камионите едвам движат там поради гъстата населеност на кратери някой да ми иска пари за тва че си упя колата, не стига че плащаме по "майстори" за да ни правят колите ами сега и да си плащам още за тва че си троша колата....
Ако тоя дето го е направил тва, се хване и оправи мястото като хората и после ми иска по 2 лв на час съм съгласен, ама иначе както каза един от колегите аз да просна една верига на булеварда пред нас и ще искам по 10 лв на ППС за преминаване......
Как може за тази дупка дето и камионите едвам движат там поради гъстата населеност на кратери някой да ми иска пари за тва че си упя колата, не стига че плащаме по "майстори" за да ни правят колите ами сега и да си плащам още за тва че си троша колата....
Ако тоя дето го е направил тва, се хване и оправи мястото като хората и после ми иска по 2 лв на час съм съгласен, ама иначе както каза един от колегите аз да просна една верига на булеварда пред нас и ще искам по 10 лв на ППС за преминаване......

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Eдин колега сега е минал оттам и се е погъбаркал с лелките, дето събират парите. Билетите били за вход за зимния дворец отпреди амнайси хиляди години. Нашия обаче нагъл - иска фактура или поне касова бележка. Ядец - пратили го да се оправя някъде с шефката - някоя си Гергова.
И друго му казали - щели да оправят полигона.
И друго му казали - щели да оправят полигона.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CX написа:Значи с мен сме трима дотук писали на Господари на ефира. Аз го пратих преди седмица някъде. Ама силно се съмнявам, че ще има файда. Кой знае за колко нередности получават писма. По добре ми се струва
mucho написа:пузнаам едно дефойче дет май баца там, ше и подфърла идеята![]()
Пък да видим.
Хайде да разнищим тази история ?!!!! Само така ще се оправят нещата в нашата Мила Татковина,когато не се примиряваме като ОВЦЕ с всичко и БЯГАМЕ !!! Ами хващаме дебелата сопа и почваме !!!!
Та къде трябва да се пише на Господарите ????? Така като сме повече и ще се раздвижат!!! Но те ще искат и някой който да се появи пред камерата !!!
Хайде тоя месец срещата да ни е там и да се съберем 50 коли и да видим как ще взимат по 50 лв??? Пък и тогаз да поканим Господарите!
- CX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.gospodari.com/?go=contacts Между другото на мен ми върна писмата до пощите им в abv.bg и в dir.bg. Така че остава: gospodari@gospodari.com
Върни се в “ОФФ-Топик - други”