Полигона в Студентски град платен

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 11 май 2005 17:32

ДА ви разкажа една случка от миналата година. Живея в Герман и ако някой е идвал сигурно знае че от тук се стига до панчаревското езеро. Та като се затопли хората от София идват през уикенда на разходки по езерото и т.н. /тая Неделя сигурно имаше 80-100 коли/. Та в един хубав ден отивам си аз към езерото /на ден поне по 2-3 пъти минавам от там за по цигарка/ и застанали двама типа с една табелка "Паркинг - 1 лв." и ми се дървят, единия вика "Кмета на Панчарево разпореди да се плаща за паркинг". Аз им теглих по една майна и си тръгнах. Вечерта нямаше ни вест ни кост от ония 2-та и табелката им. В краен случай се оказа че са някакви типове решили да изкарат по някой лев в Неделя и хората които не са от Герман са си плащали за "паркинг". Повече не се и появиха.

Потребителски аватар
badboy_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badboy_pl » Сря 11 май 2005 18:54

Най-смешното е че има такива дето дават пари да си трошат колите из тея окопи все едно че не могат да си сложат по 2 гуми пред блока и да се учат да паркират там Mad

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Сря 11 май 2005 19:00

ChampioN написа:Абе България кажи............имаше тук някакъв голям патриот...........да си седи тук в БГ му пожелавам и да си се радва на тез национални гордости............ :lol:

Добре де, ама ако си общинар или поп защо да ходиш другаде :?: :D За тях БГ си е супер нали?

Черноглав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Черноглав » Сря 11 май 2005 19:22

аз пуснах имейл на Господарите.. да видим какъв резултат ще има.

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Сря 11 май 2005 20:22

DragoCL написа:и аз си го мислех ако отидеме 50коли какво ли ще стане...
а и вече писах на господари на ефира :)
Първоначално ще се изкефят, че ще гушнат 100лв. хахахаха, а после a boi de Smackbum :dummy: и :banghead: (2лв.)

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 11 май 2005 22:09

Това е баси наглостта, явно някой чичка е взел местенцето на безценица и докато реши кво да го прави, го е пуснал на по 2лв на час, за да си избие парите :wink:

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Сря 11 май 2005 22:27

NovobranecGT написа:...местенцето на безценица...

за твое инфо "местенцето" струва майка си и баща си. друг е въпроса кой го стопанисва и кой прави тая простотия с входа.

Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Чет 12 май 2005 10:57

неприятно изненадан съм от тази ситуация, но...
ако законния собственик иска пари...
ако разполага с разрешение за дейността...
ако издава съответния документ...
ако си плаща дантците в кря на годината...
нещата са ок...
ако обаче само едно от нещата липсва *** /ще оставя точки, за да не ви пълня ушите/очите с грозните думи, които ще употребя към болния мозък, на който му е дошла идеята, че може да си позволи да плюе върху законността и реда в моята любима страна :evil: като опъне подобна верига с подобна тагелка!/ или пък да се смея - не знам вече...
сори за отплесването...

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Чет 12 май 2005 11:04

Не знам доколко е законно това което правят на полигона (да приемем че е), но в крайна сметка все по-малко безплатни удоволствия остават, а след време всичко ще бъде платено. Друг е въпроса какво ще получиш срещу съответната сума.

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Чет 12 май 2005 15:19

Аз съм потресен.......

Как може за тази дупка дето и камионите едвам движат там поради гъстата населеност на кратери някой да ми иска пари за тва че си упя колата, не стига че плащаме по "майстори" за да ни правят колите ами сега и да си плащам още за тва че си троша колата....

Ако тоя дето го е направил тва, се хване и оправи мястото като хората и после ми иска по 2 лв на час съм съгласен, ама иначе както каза един от колегите аз да просна една верига на булеварда пред нас и ще искам по 10 лв на ППС за преминаване...... :evil:

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Чет 12 май 2005 15:33

Eдин колега сега е минал оттам и се е погъбаркал с лелките, дето събират парите. Билетите били за вход за зимния дворец отпреди амнайси хиляди години. Нашия обаче нагъл - иска фактура или поне касова бележка. Ядец - пратили го да се оправя някъде с шефката - някоя си Гергова.
И друго му казали - щели да оправят полигона.

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Чет 12 май 2005 15:43

Като го оправят, тогава да взимат пари, а не да се правят на гъзове......... :evil:

Потребителски аватар
CX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CX » Чет 12 май 2005 17:10

Значи с мен сме трима дотук писали на Господари на ефира. Аз го пратих преди седмица някъде. Ама силно се съмнявам, че ще има файда. Кой знае за колко нередности получават писма. По добре ми се струва :arrow:
mucho написа:пузнаам едно дефойче дет май баца там, ше и подфърла идеята :twisted:

Пък да видим. :?

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пет 13 май 2005 12:45

CX написа:Значи с мен сме трима дотук писали на Господари на ефира. Аз го пратих преди седмица някъде. Ама силно се съмнявам, че ще има файда. Кой знае за колко нередности получават писма. По добре ми се струва :arrow:
mucho написа:пузнаам едно дефойче дет май баца там, ше и подфърла идеята :twisted:

Пък да видим. :?

Хайде да разнищим тази история ?!!!! Само така ще се оправят нещата в нашата Мила Татковина,когато не се примиряваме като ОВЦЕ с всичко и БЯГАМЕ !!! Ами хващаме дебелата сопа и почваме !!!!

Та къде трябва да се пише на Господарите ????? Така като сме повече и ще се раздвижат!!! Но те ще искат и някой който да се появи пред камерата !!!

Хайде тоя месец срещата да ни е там и да се съберем 50 коли и да видим как ще взимат по 50 лв??? Пък и тогаз да поканим Господарите!

Потребителски аватар
CX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CX » Пет 13 май 2005 13:36

http://www.gospodari.com/?go=contacts Между другото на мен ми върна писмата до пощите им в abv.bg и в dir.bg. Така че остава: gospodari@gospodari.com

Върни се в “ОФФ-Топик - други”