Kozunak написа:Аз друго се питам и не мога да разбера....Вие какви се явявате на човека та го съдите?!
Участник в пътното движение.. на който подобен "индивид" с подобно "поведение" може да предизвика подобни "последствия"
както казват старите хора мисли се първо.. щото после кат се обърне каруцата пътища много.
Kozunak написа:Живота е риск!!!
кое точно е риск.. избора да караш с превишена скорост, да не спазваш правилата за дв. по пътищата...да се правиш на ербаб, с ясното съзнание какви са последствията..
кое е риск.
риск е да те удари гръмотевица...
но не ми обяснявай, че точно този случай е риск.
Kozunak написа:Преди време имаше тема един пич си беше изкривил носач и питаше за помощ и пак 10 човека почнаха да му разправят ако имало дете в завоя и бабичка с пивчер кво щяло да стане.
ей зарад това са му казвали и гълчали.. ей зарад такива случки.!!!
задаваш въпроси, и си отговаряш сам.
Kozunak написа:Надявам се никой да не разбира какъв шок е това, и после да влезе в форума където да очаква подкрепа и да види що тор се е изляло върху него от хора които са видели 4-5 снимки
и това е най-малкото с което можеш да се разминеш.. щото последствията може да са къде къде по-тежки.
щото кат направиш забележка за бързо каране, неспазване на закон.... нали всеки вика "ми на моя отговорност"
кат доде време за отговорност.. кво стана?
не се явявам съдник..
едно ми е неприятно.. и страх..
че никой не вади изводи от това.!