Катастрофа с член на форума

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 03 май 2007 11:17

Kozunak написа:Аз друго се питам и не мога да разбера....Вие какви се явявате на човека та го съдите?!

Участник в пътното движение.. на който подобен "индивид" с подобно "поведение" може да предизвика подобни "последствия"

както казват старите хора мисли се първо.. щото после кат се обърне каруцата пътища много.

Kozunak написа:Живота е риск!!!

кое точно е риск.. избора да караш с превишена скорост, да не спазваш правилата за дв. по пътищата...да се правиш на ербаб, с ясното съзнание какви са последствията..

кое е риск.
риск е да те удари гръмотевица...
но не ми обяснявай, че точно този случай е риск.

Kozunak написа:Преди време имаше тема един пич си беше изкривил носач и питаше за помощ и пак 10 човека почнаха да му разправят ако имало дете в завоя и бабичка с пивчер кво щяло да стане.

ей зарад това са му казвали и гълчали.. ей зарад такива случки.!!!
задаваш въпроси, и си отговаряш сам.

Kozunak написа:Надявам се никой да не разбира какъв шок е това, и после да влезе в форума където да очаква подкрепа и да види що тор се е изляло върху него от хора които са видели 4-5 снимки

и това е най-малкото с което можеш да се разминеш.. щото последствията може да са къде къде по-тежки.

щото кат направиш забележка за бързо каране, неспазване на закон.... нали всеки вика "ми на моя отговорност"
кат доде време за отговорност.. кво стана?

не се явявам съдник..
едно ми е неприятно.. и страх..

че никой не вади изводи от това.!

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Чет 03 май 2007 11:27

Мда, представям си коментарите, ако колите бяха разменени ...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 03 май 2007 11:30

batmilko написа:
Tyan написа: с 40-45 км с вратите напред и то на павета се спира някъде за 4-5 метра ......

ъхъ, повервах ти

Факта че съм тук а не размазан в Toyota Avensis подкрепя това което съм казал :) говоря за момента от който колата е тръгнала странично до този в който е спряла :)

относно съденето ...никой от този форум няма право да съди който и да било :)

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 03 май 2007 11:46

Тая тема стана на хранилка....всеки напада вместо да прояви малко загриженост

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Чет 03 май 2007 11:48

R@do написа:Тая тема стана на хранилка....всеки напада вместо да прояви малко загриженост
:да:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 03 май 2007 11:50

R@do написа:Тая тема стана на хранилка....всеки напада вместо да прояви малко загриженост

едно умно мнение

хора винаги има две страни
слава богу няма пострадали...
виновния всички го псуват, как можа, как не успя да спреш...уффф гадно е, случва се и аз съм правил катастрофа на 90% виновени знам как е, пък и са ме удряли невинен и знам как е...емоциите взимат връх, стреса си казва думата
неро, ако иска ще си каже как е било и т.н. и после ключ, че ще стане страшно

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Чет 03 май 2007 12:22

вили излагаш се, едно такова мнение не подхожда на админ на автомобилен форум.

тук сме за да се подкрепяме, а не да се поучаваме. като се обърне каруцата, пътища много. а не мисля че някой от включилите се в темата са наясно с обстоятелствата около конкретната случка, съответно никой не може да прецени кой прав и кой крив

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Чет 03 май 2007 13:14

Tomcat написа:вили излагаш се, едно такова мнение не подхожда на админ на автомобилен форум.

тук сме за да се подкрепяме, а не да се поучаваме. като се обърне каруцата, пътища много.

Въобще не се излага, дори му прави чест ...

А за да не се подкрепяме, когато се обърне каруцата, трябва да се поучаваме предварително кой е пътя ...

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 03 май 2007 13:41

Идеята ми Вили е в това, че човек ако желае и ако е здравомислещ САМ ще си направи изводи, а ако не си е направил толкова по-зле за него.От морализаторски речи и размахване на пръст по форумите където трябва да се подкрепяме, и то от хора които не са присъствали на случката, АЗ лично не виждам смисъл и това ме дразни.Това си е изцяло мое мнение.Прекратявам по темата.

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Чет 03 май 2007 13:54

wili98 написа:.....

:да:

Потребителски аватар
zexer
Автомобил: Golf2
Двигател: 1.3 MH
Контакти:

Мнениеот zexer » Чет 03 май 2007 14:34

За голф3 краш тест не намерих ама ето по едни за 2 и 4 (за тройките сигрно ще е нещо средно)

http://video.google.com/videoplay?docid ... 4638392428 - голф2
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8810382027 - голф4

И това е при 60км/ч :roll: .. поне за 2ката май пътниците са на косъм.. и надали тоя тест ще е същия като колата е на 20 годинки вече :roll:

Определено колегата не е карал с 40км/ч .. такава сигурно му е била скоростта след спирането в момента на удара и пак неможе да се каже със сигурност.. дори той неможе да каже със сигурност.
От личен опит знам че в тези ситуации нямаш време да гледаш скоростомера.

Пожелавам на никой да не се случват такива и по-тежки катастрофи и спазвайте ограниченията.. и както каза един колега "очите не на 4, а на 8" :!: :!: :!:

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Чет 03 май 2007 16:25

Определено кавгата беше предизвикана от провокативния тон на автора на темата и не съвсем точните му твърдения, независимо каква е вината на nero. Особено провокативно звучеше ПОЧЕТНИТЕ. 8) 8)
За моя голяма изненада се скараха двама мои колеги и познати от Ауди форума - Cherepaha и Audi RS* :roll: :roll:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 03 май 2007 16:39

Двама пострадаха при катастрофа вчера в град Стамболийски

03.05.2007 10:01 ч.
News.Plovdiv24.com

Около 20.30 часа на бул."Тракия" лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от И.К./ 23 г./ от същия град, при движение с несъобразена скорост по пътен участък с наклон навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал паркирания на тротоара лек автомобил "Митцубиши Колт". Шофьорът на колата и спътничката му С.Г./ 21 г./ са с охлузни рани.

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Чет 03 май 2007 17:40

Аз пък не виждам какво толкова... има две изпомачкани коли, друго?! Късмет са имали. Ще кажеш, че е първият и единственият. Голяма работа. Ако имало дете какво щяло да стане - ами сигурно щеше да почине, какво питате като знаете. Гадни работи са се случавали, случват се и ще продължават да се случват. Малко са шофьорите без ПТП. Такъв е животът.
А Митцубишито нямаше да му се случи това, ако не беше на тротоара :arrow: спрете да си паркирате колите по тротоара, щото ми писна да ходя по улицата, заради тях
:twisted: :lol:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 03 май 2007 18:06

Ким написа:Аз пък не виждам какво толкова... има две изпомачкани коли, друго?! :

Ми нищо. Просто човека пуснал темата не се кефи, че се случват таквиз обикновенни и ежедневни неща точно на неговата улица ... :twisted:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”