kekata написа:аз се замислям над нещо друго - не били трябвало полицаите, официално, при условие че в Практикер толкова редовно изчезват коли, да пуснат съпбщение, в което да кажат че тези паркинги са практически неохраняеми, защото аз наистина не знаех че може на такова оживено място, с камери да се случи това... според мен, полицията в случая трябва да вземе отношение
Cherepaha написа:kekata написа:аз се замислям над нещо друго - не били трябвало полицаите, официално, при условие че в Практикер толкова редовно изчезват коли, да пуснат съпбщение, в което да кажат че тези паркинги са практически неохраняеми, защото аз наистина не знаех че може на такова оживено място, с камери да се случи това... според мен, полицията в случая трябва да вземе отношение
Е къде да го пуснат тва съобщение, по ТВ ли? Нема значение къде ти е колата, от всякъде могат да я дигнат ....
Теодор написа:Cherepaha написа:kekata написа:аз се замислям над нещо друго - не били трябвало полицаите, официално, при условие че в Практикер толкова редовно изчезват коли, да пуснат съпбщение, в което да кажат че тези паркинги са практически неохраняеми, защото аз наистина не знаех че може на такова оживено място, с камери да се случи това... според мен, полицията в случая трябва да вземе отношение
Е къде да го пуснат тва съобщение, по ТВ ли? Нема значение къде ти е колата, от всякъде могат да я дигнат ....Прав е колегата всички големи вериги осигуряват безплатен а не охраняем паркинг и не носят отговорност за разбити или изчезнали МПС-та.
![]()
Е къде да го пуснат тва съобщение, по ТВ ли? Нема значение къде ти е колата, от всякъде могат да я дигнат ....
kekata написа:ами ако се каже - ОФИЦИАЛНО - че там има доста кражби ... мислиш ли че няма да затегнат поне малко мерките за сигурност? ами че нали тия хора там са отишли да пазаруват, не да си пазят колите?!
VW_FEN написа:Те и да кажат, според мен пак няма какво да се направи, набележат ли я колата, няма спасениеСъжалявам за случилото ти се... просто в тая държава трябва да караме някакви трошки, дето никой не ги иска, за да си сигурен, че няма да ти я откраднат.
Хубави коли карат само мафиотите, дето крадат хубавите коли на другите
((( тъпа държава смотана престъпническа!
няма помощ от никъде...
но поне е хубаво да се запомнят тия неща и да са обица на ухото на всеки от нас... мисля върху подобна идея - как да се раздуха тази немърливост по паркингите и безучастието на полицията... ще пиша тука какви идеи имам и се надявам заедно да измъдрим нещо което поне малко да понамали кражбите в БГ... ще пиша и по останалите форуми за автомобили.. мисля си като начало да направя някакъв сайт, където всеки да може да опише случая си - с дати, имена и т.н. защото във всеки форум, където писах досега имаше поне още два-три подобни случаи... ако всички са на едно място, може наистина някоя медия (може и повече от една) да се заинтересува.. проблема си е актуален според мен. какво мислите?
да не те шашкам но щом до сега не са те потърсили шанса да си върнеш колата с/у едни скромнни 4000лв е много минимален.обикновенно се обаждат до 1/2дни да не кажа часове. та количката или е на чаркове или е отпътувала към братска Румъния /там е последния хит така се чува/.kekata написа::) ами аз да бягам, само че едва днес следобед назначиха оперативен по моя случай - мина една седмица вече... така че това с полицаите вече ми е в тежест... ама ще мина по каналния редняма как то се видяло, пък знае ли човек
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта