POLO_SPORT написа:Сашко, обезвъздушени са перфектно и течноста е нова.....
Тфа видя ли го с о4ите си ... от пробките на апаратите или ти го казаха в сервиза?
сашко е прав тва е от ваздух ,и мом4е аи да са вземиш в раце нешто като незнаеш как става по добре иди си плати да ти го направят топлата вода е открита много преди ти да се сетиш ништо ли4но не се засягаи но това си е истинатаSachko написа:Аз продалжавам да съм на мнение 4е е от въздух , но твоя воля .... предполагам го споделих ти го ... от там насетне ти решаваи![]()
П.П - ако съм кат теб поне за последно преди смяната ще развия пробките на 4-те апарати да потекат малко на самотек като доливам отгоре те4ност ....
prj57 написа:Саше, не мисля че няма значение от помпата. Твоя КР що не е с по-малка помпа на тия големи спирачки.
За да направят 2 вида помпи за различните размери, значи има значение инче нямаше да си губят времето и щяха да слагат само една!
И Брабус го е написал - всичко от 256мм диск нагоре му се слага 22.2мм помпа!!!
Kolqnov_Kalnik написа:сашко е прав тва е от ваздух ,и мом4е аи да са вземиш в раце нешто като незнаеш как става по добре иди си плати да ти го направят топлата вода е открита много преди ти да се сетиш ништо ли4но не се засягаи но това си е истината
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта