Давате ли на жените си .....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Возят ли ви половинките ви.

ДА
211
52%
НЕ
191
48%

Общо гласове: 402
Потребителски аватар
dancho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dancho » Пет 13 май 2005 9:44

И моята жена няма книжка. Неделя я качих да се учи да кара.. за пръв път.. Сега съм с одран десен калник м..ка му :x За капак ония ден като патувах за работа на прелеза на излизане от Хаджи Димитър ми налетя право в огледалото една мацка.. с опел, защото точно на релсите ме изпреварва и щяха да я ударят в насрещното. Поне по здраво огледало се оказа, че имам :) Какво да ви разправям друго :)
Само ще кажа, малко жени карат добре, но според мен тези дето кара, карат по-добре от повечето мъже :P Мое мнение разбирасе :)

Katerina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Katerina » Пет 13 май 2005 9:57

Изпрати я парво на курс. :D
Когато е с инструктур тя няма да посмее да вдига ръце - парвото качване на автомобил трябва да е или при баща и или при инструктор. Просто трябва да е по-възрастен човек, на който няма да посмее да се чувстава слаба и ще се мотивира да покаже че може. А след това, когато придобие елемнтарните инстинкти ще ти е по-лесно. Друго е да се качи на кола, където знае че човека до нея винаги може да натине спирачка. Просто ние винаги се "лигавим" когато сме с приятелите си .......

Потребителски аватар
dancho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dancho » Пет 13 май 2005 10:06

Katerina написа:Изпрати я парво на курс. :D
Когато е с инструктур тя няма да посмее да вдига ръце - парвото качване на автомобил трябва да е или при баща и или при инструктор. Просто трябва да е по-възрастен човек, на който няма да посмее да се чувстава слаба и ще се мотивира да покаже че може. А след това, когато придобие елемнтарните инстинкти ще ти е по-лесно. Друго е да се качи на кола, където знае че човека до нея винаги може да натине спирачка. Просто ние винаги се "лигавим" когато сме с приятелите си .......

'що не ми каза, че се лигавите преди да и дам колата :D

Katerina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Katerina » Пет 13 май 2005 10:09

:lol: Би трябвало да го знаеш. :wink:
Все пак това е най-най-типичната ни черта.:) Която ни прави донякъде и чаровни.:)

Потребителски аватар
dancho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dancho » Пет 13 май 2005 10:14

Katerina написа::lol: Би трябвало да го знаеш. :wink:
Все пак това е най-най-типичната ни черта.:) Която ни прави донякъде и чаровни.:)

Аз мислех, че по-принцип сте си чаровни, а то гле'й къде била хватката;-)

PULSAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PULSAR » Пет 13 май 2005 10:19

Жена ми няма книжка, но има желание да се научи да кара. Пусках я няколко пъти на голфетката, но все не издържам и започвам да й викам. Явно не ставам за инструктор :lol: Пък и тя като натисне газта, тези 130 кончета като запрепускат, направо изпадам в луда паника :shock:

Потребителски аватар
dancho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dancho » Пет 13 май 2005 10:22

Какво говориш, ние като потеглихме и залепнах на седалката-90Кс, едтественно уплаши се спирачка без съединител, колата гасне, а аз на стъклото залепен... София-Ленд пасти да яде с атракциите си:-)

PULSAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PULSAR » Пет 13 май 2005 10:33

Твоята поне се плаши, а на моята като викам "спирачкаааа" и тя още толкова натисне газта :lol: Пък и няма някъде пусто място където да върти на спокойствие.

Потребителски аватар
dancho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dancho » Пет 13 май 2005 11:49

PULSAR написа:Твоята поне се плаши, а на моята като викам "спирачкаааа" и тя още толкова натисне газта :lol: Пък и няма някъде пусто място където да върти на спокойствие.

Няма, бе.. Исках да я водя този weekend в Студентски Град да покара, чета т ук по форумите, че го затворили и пари искали... Mad

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 13 май 2005 13:30

1. No edna jena na koqto e dadena vuzmojnost da se nau4i - tq ste stane dobar shofior!!! Neza visimo kakuv tip e. Zastoto vsi4ko v tozi jivot idva ot nasadenite ni kompleski.
2.Ti se rajdash jena, iskash da karash ioste kato se ka4ish za parvi pat na volana se zapo4va - vie jenite ste rodeni da rajdate deca, da gotvite... a ne da karate koli

Здравей и добре дошла.
1. Тука не съм съгласен. Това се отнася както за жените така и за мъжете. Има толкова вързани в ръцете и краката хора, че каквото и да ги правиш са си все същите. Става дума че ще се научат да "карат", но ще са кофти шАфьори независимо от това колко се упражняват и т.н. Виждал съм жив пример за мъж на средна възраст, доцент, доктор и не знам си кво изкарва една кола 10 минути, като успя да удари задната кола и неговата си в една стеничка. Аз лично от това място излизам точно с 2 маневри, а човека /доц. д-р/ не успя с 20.
2. Никога не съм и помислял такова нещо от рода на "вие жените сте родени да раждате деца, а не да карате" Виж интересно ми е било като видя жена да кара автобус или ТИР например, но всеки сам си решава какво го влече.

Мене ме е много яд, че гаджето се издъни веднъж и сега много рядко не навива да кара. Случката е такава че бях опериран и 3 дни след операцията не ми даваха да карам и идва тя да ме прибира от болница и забравила ръчната и на Цариградско /от Пирогов тръгнахме/ и отказаха спирачките и доста се уплаши.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 13 май 2005 17:11

и аз мойта приятелка се опитвам да я уча и да ви кажа има потенциал момичето
за втори път в кола като шофьор и амиииииии правете си изводите
девиза май и беше "С ВРАТИТЕ НАПРЕД!"
повече инфо http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4805&AlbumId=11687

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Пет 13 май 2005 17:25

PULSAR написа:Твоята поне се плаши, а на моята като викам "спирачкаааа" и тя още толкова натисне газта :lol: Пък и няма някъде пусто място където да върти на спокойствие.
Значи моят съвет е: недей да викаш, говори спокойно защото тя като те види паниран и аааиииде край пълен блокаж, просто й обяснявай спокойно кога какво трябва да направи и много важно насърчавай я, и ще видиш че всичко ще става гладко, ако пък не можеш най добре е да запише курс

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 13 май 2005 18:18

мда мойта система е същата спокойно говоря и тя се отпуска и подкара колата
само дето после ме пита що толкова силно стискам дръжката на вратата :)

Katerina
Автомобил:
Двигател:

За Никси :)

Мнениеот Katerina » Пон 16 май 2005 9:01

Здравей и добре заварил. :D
Прав си - вярно че има хора, които наистина никога не биха се научили да карат - абсолютно съм съгласна. Аз малко тъй неправилно може би се изразих - защото говорех за хора, които наистина искат да карат, които се кефят да карат и искат да се научат заради удоволствието от карането, а не заради това че им трябва. Проблема че при такива хора, вече много често играе комплекса на жената...:(
Много се радвам че не си от хората, които мислят така за жените. Повярвай ми и аз си мислех че такива хора вече няма - компанията ми беше все от интелигентни мъже и си мислех че старите предразсъдаци са минало, но в последно време имам въможност да видя мноооого хора-различни и все по-често попадам на такива, които мислят точно така за жените. Надявам се тук, с този форум да са повече хората като теб - поне така изглежда като чета по темите.:)

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 16 май 2005 9:22

DragoCL написа:мда мойта система е същата спокойно говоря и тя се отпуска и подкара колата
само дето после ме пита що толкова силно стискам дръжката на вратата :)

Бе то и аз кривя ламарината в краката, ама смея да твърдя че скъпата кара доста добре! Има проблем че след като взе книжка кара на баща си опела(1.6Д) и сега като седне във Вентото ми е много смешно - маха си крака от съединителя само с изместване в ляво и натиска газта докато педала не опре в стелката :shock: Пловдив-София 160км/ч. на газ и по едно време вика, бе тая кола преди вървеше повече.... :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”