Само ще кажа, малко жени карат добре, но според мен тези дето кара, карат по-добре от повечето мъже
Давате ли на жените си .....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
И моята жена няма книжка. Неделя я качих да се учи да кара.. за пръв път.. Сега съм с одран десен калник м..ка му
За капак ония ден като патувах за работа на прелеза на излизане от Хаджи Димитър ми налетя право в огледалото една мацка.. с опел, защото точно на релсите ме изпреварва и щяха да я ударят в насрещното. Поне по здраво огледало се оказа, че имам
Какво да ви разправям друго
Само ще кажа, малко жени карат добре, но според мен тези дето кара, карат по-добре от повечето мъже
Мое мнение разбирасе 
Изпрати я парво на курс.
Когато е с инструктур тя няма да посмее да вдига ръце - парвото качване на автомобил трябва да е или при баща и или при инструктор. Просто трябва да е по-възрастен човек, на който няма да посмее да се чувстава слаба и ще се мотивира да покаже че може. А след това, когато придобие елемнтарните инстинкти ще ти е по-лесно. Друго е да се качи на кола, където знае че човека до нея винаги може да натине спирачка. Просто ние винаги се "лигавим" когато сме с приятелите си .......
Когато е с инструктур тя няма да посмее да вдига ръце - парвото качване на автомобил трябва да е или при баща и или при инструктор. Просто трябва да е по-възрастен човек, на който няма да посмее да се чувстава слаба и ще се мотивира да покаже че може. А след това, когато придобие елемнтарните инстинкти ще ти е по-лесно. Друго е да се качи на кола, където знае че човека до нея винаги може да натине спирачка. Просто ние винаги се "лигавим" когато сме с приятелите си .......
Katerina написа:Изпрати я парво на курс.![]()
'що не ми каза, че се лигавите преди да и дам колата
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1. No edna jena na koqto e dadena vuzmojnost da se nau4i - tq ste stane dobar shofior!!! Neza visimo kakuv tip e. Zastoto vsi4ko v tozi jivot idva ot nasadenite ni kompleski.
2.Ti se rajdash jena, iskash da karash ioste kato se ka4ish za parvi pat na volana se zapo4va - vie jenite ste rodeni da rajdate deca, da gotvite... a ne da karate koli
Здравей и добре дошла.
1. Тука не съм съгласен. Това се отнася както за жените така и за мъжете. Има толкова вързани в ръцете и краката хора, че каквото и да ги правиш са си все същите. Става дума че ще се научат да "карат", но ще са кофти шАфьори независимо от това колко се упражняват и т.н. Виждал съм жив пример за мъж на средна възраст, доцент, доктор и не знам си кво изкарва една кола 10 минути, като успя да удари задната кола и неговата си в една стеничка. Аз лично от това място излизам точно с 2 маневри, а човека /доц. д-р/ не успя с 20.
2. Никога не съм и помислял такова нещо от рода на "вие жените сте родени да раждате деца, а не да карате" Виж интересно ми е било като видя жена да кара автобус или ТИР например, но всеки сам си решава какво го влече.
Мене ме е много яд, че гаджето се издъни веднъж и сега много рядко не навива да кара. Случката е такава че бях опериран и 3 дни след операцията не ми даваха да карам и идва тя да ме прибира от болница и забравила ръчната и на Цариградско /от Пирогов тръгнахме/ и отказаха спирачките и доста се уплаши.
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
и аз мойта приятелка се опитвам да я уча и да ви кажа има потенциал момичето
за втори път в кола като шофьор и амиииииии правете си изводите
девиза май и беше "С ВРАТИТЕ НАПРЕД!"
повече инфо http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4805&AlbumId=11687
за втори път в кола като шофьор и амиииииии правете си изводите
девиза май и беше "С ВРАТИТЕ НАПРЕД!"
повече инфо http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4805&AlbumId=11687
- tedy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи моят съвет е: недей да викаш, говори спокойно защото тя като те види паниран и аааиииде край пълен блокаж, просто й обяснявай спокойно кога какво трябва да направи и много важно насърчавай я, и ще видиш че всичко ще става гладко, ако пък не можеш най добре е да запише курсPULSAR написа:Твоята поне се плаши, а на моята като викам "спирачкаааа" и тя още толкова натисне газтаПък и няма някъде пусто място където да върти на спокойствие.
За Никси :)
Здравей и добре заварил.
Прав си - вярно че има хора, които наистина никога не биха се научили да карат - абсолютно съм съгласна. Аз малко тъй неправилно може би се изразих - защото говорех за хора, които наистина искат да карат, които се кефят да карат и искат да се научат заради удоволствието от карането, а не заради това че им трябва. Проблема че при такива хора, вече много често играе комплекса на жената...
Много се радвам че не си от хората, които мислят така за жените. Повярвай ми и аз си мислех че такива хора вече няма - компанията ми беше все от интелигентни мъже и си мислех че старите предразсъдаци са минало, но в последно време имам въможност да видя мноооого хора-различни и все по-често попадам на такива, които мислят точно така за жените. Надявам се тук, с този форум да са повече хората като теб - поне така изглежда като чета по темите.
Прав си - вярно че има хора, които наистина никога не биха се научили да карат - абсолютно съм съгласна. Аз малко тъй неправилно може би се изразих - защото говорех за хора, които наистина искат да карат, които се кефят да карат и искат да се научат заради удоволствието от карането, а не заради това че им трябва. Проблема че при такива хора, вече много често играе комплекса на жената...
Много се радвам че не си от хората, които мислят така за жените. Повярвай ми и аз си мислех че такива хора вече няма - компанията ми беше все от интелигентни мъже и си мислех че старите предразсъдаци са минало, но в последно време имам въможност да видя мноооого хора-различни и все по-често попадам на такива, които мислят точно така за жените. Надявам се тук, с този форум да са повече хората като теб - поне така изглежда като чета по темите.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
DragoCL написа:мда мойта система е същата спокойно говоря и тя се отпуска и подкара колата
само дето после ме пита що толкова силно стискам дръжката на вратата
Бе то и аз кривя ламарината в краката, ама смея да твърдя че скъпата кара доста добре! Има проблем че след като взе книжка кара на баща си опела(1.6Д) и сега като седне във Вентото ми е много смешно - маха си крака от съединителя само с изместване в ляво и натиска газта докато педала не опре в стелката
Върни се в “ОФФ-Топик - други”