Понеже нямам мигачите в бронята, а на фара има само 1 място за мигач/габарит ми трябват някакви идеи. Ако не в краен случай, според вас кое да избера, да имам мигачи от пред или габарити?

пп. В момента съм с габарити
HELP

Tishku написа:gr_kanev написа:Според мен мигачи - много по-важни и информативни са. Габарити ползваш ли изобщо, и ако да - колко ? А и тяхната функция може да се "изземе" от DRL (Day Running Lights), например.
Ами да кажем че почти не ги ползвам (габаритите).
А това за ДРЛ-а не го разбрах
tankishev написа:Tishku написа:gr_kanev написа:Според мен мигачи - много по-важни и информативни са. Габарити ползваш ли изобщо, и ако да - колко ? А и тяхната функция може да се "изземе" от DRL (Day Running Lights), например.
Ами да кажем че почти не ги ползвам (габаритите).
А това за ДРЛ-а не го разбрах
с Две думи .. слагай мигачите и това е![]()
за ДРЛ погледни в търсачката и по-точно секция ПРОДАВА и по-точно автор Л&Р
joro_tt написа:Честити ти фарчета колега.
Да те питам как са ти свързани?
Т.е. като пуснеш дългите (вътрешните крушки), късите изгасват ли или светят едновременно с дългите?
И ако светеят едновременно дали няма опастност да се нагреят много... и да се постопят....
gr_kanev написа:Идеята ми беше, че имаше разработки на наши колеги (съфорумци) да се ползват за ДРЛ дългите, но с намалена мощност. Та ако ще ползваш габарити, да ползваш такива ДРЛ. Релето от какво е почнало да цъка по-бързо - след смяната на фаровете ли ? Нещо лампите ти по мигачите да са с друга мощност (малко ме съмнява да има връзка, ама все пак) ?
взимаи са от бриколаж има колкото вата искаш слагаш и караш и релето мога идеалноTishku написа:gr_kanev написа:Идеята ми беше, че имаше разработки на наши колеги (съфорумци) да се ползват за ДРЛ дългите, но с намалена мощност. Та ако ще ползваш габарити, да ползваш такива ДРЛ. Релето от какво е почнало да цъка по-бързо - след смяната на фаровете ли ? Нещо лампите ти по мигачите да са с друга мощност (малко ме съмнява да има връзка, ама все пак) ?
Баш от това ене са 15W а са 5W и не натоварват релето достатъчно и цъка все едно имам изгоряла крушка а нямам, и малко ме дразни
vaskoto1 написа:не са 15 а 21 вата стандартните.
мога да ти забавя релето ама ще се забавят много и аварийните, които сега цъкат нормално въпреки крушките.
5в + това са недостатъчни за мигач-трябва да се помисли как да вкараме 21 вата...
Потребители, разглеждащи този форум: tyhrh и 49 госта