vasstop написа:Бензина не е скъп, газта е евтина (а и заплатите са ни ниски)![]()
![]()

da6o_amvr написа::evil:![]()
![]()
![]()
![]()
Явно докато шофьорите не се опълчат срещу това изнудване от страна на държавата,нещата ще вървят по-на лошо![]()
![]()
![]()
![]()
blagoykata написа:....Явно хората знаят как да си отвоюват правата и не са само електорат...
tankishev написа:blagoykata написа:....Явно хората знаят как да си отвоюват правата и не са само електорат...
и от кога бензина е право ????? нещо съм изпуснал този урок ... от кога 35часова седмица е право ... няма такова право ... единственото право е който плаща той поръчва музиката ... ако искаш заплата - работиш ... ако искаш бензин плащаш това е ... кат не ти се плаща за бензин друг ще плаща пък ти си бутай колата .... това е положението ленче ... какво означава да сме скочили на протест ... вместо протест си продай колата и проблема с бензина се решава .... ако не ти се продава слагай газова ...
tankishev написа:и от кога бензина е право ????? нещо съм изпуснал този урок ... от кога 35часова седмица е право ... няма такова право ... единственото право е който плаща той поръчва музиката ... ако искаш заплата - работиш ... ако искаш бензин плащаш това е ... кат не ти се плаща за бензин друг ще плаща пък ти си бутай колата .... това е положението ленче ... какво означава да сме скочили на протест ... вместо протест си продай колата и проблема с бензина се решава .... ако не ти се продава слагай газова ...
nii написа:ако не знаете - в турция например бензина е 3лв, нафтата 2,40 а газта лев и пеесе...
prj57 написа:nii написа:ако не знаете - в турция например бензина е 3лв, нафтата 2,40 а газта лев и пеесе...
Единия ми съквъртирант е Алжирец, те са в ОПЕК...
Та си говорим с него за горивата..... в Алжир 1л 95 = 0.60ст; 1л Газ = 0.20ст.
Бензиностанция се мие по следния начин.... отиваш и взимаш маркуча от колонката и почваш да поливаш паважа !!!! Измива всичко и после се изпарява
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта