До кога ще расте тоя бензин?! Аман вече ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 04 май 2007 8:31

vasstop написа:Бензина не е скъп, газта е евтина (а и заплатите са ни ниски) mhihi mhihi mhihi
:kef:

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Пет 04 май 2007 8:31

doko написа:За жалос цената на бензина върви и ще върви само нагоре. Един път поевтинее, 10 пъти поскъпне. Природните ресурси на земята са на изчерпване и проучванията дори сочат, че нефт ще има за само още 30 години :evil:

Има една малка подробност - от 30 години насам все има "само още 30 г."

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 04 май 2007 10:54

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Явно докато шофьорите не се опълчат срещу това изнудване от страна на държавата,нещата ще вървят по-на лошо :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Пет 04 май 2007 11:00

da6o_amvr написа::evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Явно докато шофьорите не се опълчат срещу това изнудване от страна на държавата,нещата ще вървят по-на лошо :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
И се сещаш,че тва няма как да стане нали :twisted: докато печелят пари .. боли ги за нас :roll:

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пет 04 май 2007 12:12

Ако скоро не поефтинее бензина мн.от шофиорите ще станат пешеходци вкл. и аз за сажаление :roll: :?

Потребителски аватар
blagoykata
Автомобил: Пасат
Двигател: АФТ 1996

Мнениеот blagoykata » Пет 04 май 2007 15:26

da6o_amvr написа::evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

в Англия имаше протести близките години заради повишаването на бензина - при нас нищо :oops:
Във Франсето работната седмица е 35 часа, при нас 40 (официално, де)

Явно хората знаят как да си отвоюват правата и не са само електорат :wink:

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Пет 04 май 2007 15:40

blagoykata написа:....Явно хората знаят как да си отвоюват правата и не са само електорат :wink:...

и от кога бензина е право ????? нещо съм изпуснал този урок ... от кога 35часова седмица е право ... няма такова право ... единственото право е който плаща той поръчва музиката ... ако искаш заплата - работиш ... ако искаш бензин плащаш това е ... кат не ти се плаща за бензин друг ще плаща пък ти си бутай колата .... това е положението ленче ... какво означава да сме скочили на протест ... вместо протест си продай колата и проблема с бензина се решава .... ако не ти се продава слагай газова ... :twisted:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пет 04 май 2007 16:14

ако не знаете - в турция например бензина е 3лв, нафтата 2,40 а газта лев и пеесе... :shock

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пет 04 май 2007 16:21

У Китай нема уевче.

Потребителски аватар
blagoykata

Мнениеот blagoykata » Пет 04 май 2007 17:27

tankishev написа:
blagoykata написа:....Явно хората знаят как да си отвоюват правата и не са само електорат :wink:...

и от кога бензина е право ????? нещо съм изпуснал този урок ... от кога 35часова седмица е право ... няма такова право ... единственото право е който плаща той поръчва музиката ... ако искаш заплата - работиш ... ако искаш бензин плащаш това е ... кат не ти се плаща за бензин друг ще плаща пък ти си бутай колата .... това е положението ленче ... какво означава да сме скочили на протест ... вместо протест си продай колата и проблема с бензина се решава .... ако не ти се продава слагай газова ... :twisted:

... усмихвай се по-често, баце ... :wink:

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Пет 04 май 2007 17:46

tankishev написа:и от кога бензина е право ????? нещо съм изпуснал този урок ... от кога 35часова седмица е право ... няма такова право ... единственото право е който плаща той поръчва музиката ... ако искаш заплата - работиш ... ако искаш бензин плащаш това е ... кат не ти се плаща за бензин друг ще плаща пък ти си бутай колата .... това е положението ленче ... какво означава да сме скочили на протест ... вместо протест си продай колата и проблема с бензина се решава .... ако не ти се продава слагай газова ... :twisted:

пич ние лесно ще си продадеме колите но каква алтернатива имаме , и мен не ми се кара и на мен ми се иска да се метна на метрото и да стигна до другия крраи на сф ама няма такава оферта за да стигнеш трябват 3 раздранкани реиса в които смърди гадно е,минават 1 път на високосна и е опасно за здравето ти.......................нека дигат бензина но да имаме алтернатива за предвижване .............а доколкото до заплатата тя пак е свързана с държавата и да се изкривиш от работа пак е трудно да изкараш хубави пари

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пет 04 май 2007 17:55

nii написа:ако не знаете - в турция например бензина е 3лв, нафтата 2,40 а газта лев и пеесе... :shock

Единия ми съквъртирант е Алжирец, те са в ОПЕК...

Та си говорим с него за горивата..... в Алжир 1л 95 = 0.60ст; 1л Газ = 0.20ст.

Бензиностанция се мие по следния начин.... отиваш и взимаш маркуча от колонката и почваш да поливаш паважа !!!! Измива всичко и после се изпарява :shock

Потребителски аватар
blagoykata

Мнениеот blagoykata » Пет 04 май 2007 18:56

prj57 написа:
nii написа:ако не знаете - в турция например бензина е 3лв, нафтата 2,40 а газта лев и пеесе... :shock

Единия ми съквъртирант е Алжирец, те са в ОПЕК...

Та си говорим с него за горивата..... в Алжир 1л 95 = 0.60ст; 1л Газ = 0.20ст.

Бензиностанция се мие по следния начин.... отиваш и взимаш маркуча от колонката и почваш да поливаш паважа !!!! Измива всичко и после се изпарява :shock

а колко плащат за кубик вода (питейна)?

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пет 04 май 2007 19:19

Отивам да живея в Алжир :drive

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател: