голф 3 1.8 проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф 3 1.8 проблем
здравейте току що на баща ми му докараха един голф 3 1.8 ААМ колата е от Германия и първите впечатления са ми изключително положителни доста ресурс виждам в двигателя има някой външни забележки но ще ги оправим с бащата обаче ката давам назадна скорост има някакво силно чукане но не можах да чуя откъде дали отзад или отпред този шум или чукане го има с мо на заден ход знаете ли какво би могло да чука назад много благодаря на хората които ще отговорят знам че е много трудно дасе каже пред компютъра от къде чука толкова силно но се надявам да може поне да се предположи
-
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи чукането на заден ход се оказаха от скоростната кутия бащата е ходил на сервиз понеже не разбира от скоростните кутий изобщо каза че вътре в скоростите са по сложин нещата в сервиза са му казали да си кара така с чукането че такъв му бил късмета обаче шума е силен и ме притеснява. искам да попитам има ли кадърни майстори за скоростите че не знам къде да ходим имам лошо предчувствие. Много благодаря.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
danakoplatec написа:Значи чукането на заден ход се оказаха от скоростната кутия бащата е ходил на сервиз понеже не разбира от скоростните кутий изобщо каза че вътре в скоростите са по сложин нещата в сервиза са му казали да си кара така с чукането че такъв му бил късмета обаче шума е силен и ме притеснява. искам да попитам има ли кадърни майстори за скоростите че не знам къде да ходим имам лошо предчувствие. Много благодаря.
Бягай далеч от тези майстори!!!!Как ще корш и ще ти трака и ще е нормално..Мен така преди да навлявза в същността на нещата ми казваха...карай така те са мноооого корави машини...така казват хора които не разбират.
А като ти блокира скоростната кутия насред път?????Или я отваряй,ама доколкото разибрам нямаш такъв познат...ремонт не препоръчвам ако нищо не разбираш защото ще те излъжат ище те ошушкат страхотно.....отивай на моргата и вземай някоя скоростна кутия 2-ръка...виж номера на твоята(отдолу е написан)...виземащ същия номер и толкоз...и си сложи маслона кутията само пълна синтетика...много е важно.Ако искаш още инфо питай ме на л.с.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Бягай далеч от тези майстори!!!!Как ще корш и ще ти трака и ще е нормално..Мен така преди да навлявза в същността на нещата ми казваха...карай така те са мноооого корави машини...така казват хора които не разбират.
А като ти блокира скоростната кутия насред път?????Или я отваряй,ама доколкото разибрам нямаш такъв познат...ремонт не препоръчвам ако нищо не разбираш защото ще те излъжат ище те ошушкат страхотно.....отивай на моргата и вземай някоя скоростна кутия 2-ръка...виж номера на твоята(отдолу е написан)...виземащ същия номер и толкоз...и си сложи маслона кутията само пълна синтетика...много е важно.Ако искаш още инфо питай ме на л.с. ----------------------ТОЛКОВА Е ПРОСТО!!! НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С "МАЙСТОРИ". В БГ МАЙСТОРИ НЯМА
А като ти блокира скоростната кутия насред път?????Или я отваряй,ама доколкото разибрам нямаш такъв познат...ремонт не препоръчвам ако нищо не разбираш защото ще те излъжат ище те ошушкат страхотно.....отивай на моргата и вземай някоя скоростна кутия 2-ръка...виж номера на твоята(отдолу е написан)...виземащ същия номер и толкоз...и си сложи маслона кутията само пълна синтетика...много е важно.Ако искаш още инфо питай ме на л.с. ----------------------ТОЛКОВА Е ПРОСТО!!! НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С "МАЙСТОРИ". В БГ МАЙСТОРИ НЯМА
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”