Армеецsploty написа:tatenceto написа:значи чакам вече трета седмица да ми кажат къде да закарам служебния автомобил за боя и ни вест ни кост
къде си застрахован?

jaba7a написа:jaba7a написа:я обяснете за тва каксо ккак стоят нещата?Ква пара а у от кво зависи....сляп съм в тая свератъкмо гледах реклама по ТВ-то.......3.5 % автокаско.....един тъп въпрос.....3.5 % от какво?
jaba7a написа:виждам че сте по в час а при мен ква е хавата......Г2 84 набор.......
santo_trafficante написа:тея застраховки със самоучастие са най голямата гредаzueka1 написа:3.5 процента ама май при нова кола и при някакво самоучастие, което нещо не ми е ясновсички пуснаха такива на сходен %
има...chy написа:santo_trafficante написа:тея застраховки със самоучастие са най голямата гредаzueka1 написа:3.5 процента ама май при нова кола и при някакво самоучастие, което нещо не ми е ясновсички пуснаха такива на сходен %
Колега,май няма компания която да Не иска самоучастие-ДЗИ,БУЛИНС,АРМЕЕЦ,гърците,БУЛСТРАД- за тея знам....
santo_trafficante написа:има...chy написа:santo_trafficante написа:тея застраховки със самоучастие са най голямата гредаzueka1 написа:3.5 процента ама май при нова кола и при някакво самоучастие, което нещо не ми е ясновсички пуснаха такива на сходен %
Колега,май няма компания която да Не иска самоучастие-ДЗИ,БУЛИНС,АРМЕЕЦ,гърците,БУЛСТРАД- за тея знам....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта