Армеецsploty написа:tatenceto написа:значи чакам вече трета седмица да ми кажат къде да закарам служебния автомобил за боя и ни вест ни кост
къде си застрахован?
автокаско в армеец
jaba7a написа:jaba7a написа:я обяснете за тва каксо ккак стоят нещата?Ква пара а у от кво зависи....сляп съм в тая свератъкмо гледах реклама по ТВ-то.......3.5 % автокаско.....един тъп въпрос.....3.5 % от какво?
Това е за чисто нов автомобил-3,5% от стойноста на колата-демек толкова трябва да им платиш...
А иначе доколкото знам няма гепена кола на Армеец-все пак са ТИМ
Иначе са плащачи(така съм чувал)
Аз съм при гърците от интерамерикан и съм супер доволен-за един счупен стоп ми дадоха 125лв. а аз си купих от Преселци за 25кинта
jaba7a написа:виждам че сте по в час а при мен ква е хавата......Г2 84 набор.......
отварят каталога Шваке -там колата е оценена примерно на 500 евра,ти плащаш 10% от тези 1000лв(примерно)-ако ти я гепят
не повече от 800лв(имаш задължително самоучастие 15-20%).
Забравяш за сервиз-коли над15 години не влизат в сервиз който работи със застрахователите.
И това всичкото важи САМО ако се навият да ти я застраховат-много компании отказват(или ти искат много висока цена за полицата)
Отделно изискват аларма,маркиране(това не е задължително при Интерамерикан-но пък си купуваш автоасистънс задължително
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:тея застраховки със самоучастие са най голямата гредаzueka1 написа:3.5 процента ама май при нова кола и при някакво самоучастие, което нещо не ми е ясновсички пуснаха такива на сходен %
Колега,май няма компания която да Не иска самоучастие-ДЗИ,БУЛИНС,АРМЕЕЦ,гърците,БУЛСТРАД- за тея знам....
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
има...chy написа:santo_trafficante написа:тея застраховки със самоучастие са най голямата гредаzueka1 написа:3.5 процента ама май при нова кола и при някакво самоучастие, което нещо не ми е ясновсички пуснаха такива на сходен %
Колега,май няма компания която да Не иска самоучастие-ДЗИ,БУЛИНС,АРМЕЕЦ,гърците,БУЛСТРАД- за тея знам....
santo_trafficante написа:има...chy написа:santo_trafficante написа:тея застраховки със самоучастие са най голямата гредаzueka1 написа:3.5 процента ама май при нова кола и при някакво самоучастие, което нещо не ми е ясновсички пуснаха такива на сходен %
коя
- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля,че зависи от конкретното представителство във всеки град. Просто работят по различен начин. За Перник мога да ти кажа, че хората нещо не се справят. До сега не съм чул добра дума, не ги познавам и това не е лично отношение.
Казаното важи за всички компании. У нас не важи правилото за унифицираната система на работа, просто още не сме се научили.
Казаното важи за всички компании. У нас не важи правилото за унифицираната система на работа, просто още не сме се научили.