Определено от всички тези коли бих избрал Ауди-то ! Не говоря като фен на Ауди, пишещ във форума на Ауди Клуб България, говоря като избирал кола преди година
Двигателя (1Z) на Ауди-то е същия като на моето в момента - перфектен, здрав и почти вечен

Ауди Б4 се славят като изключително здрави автомобили, цената на поддръжката е същата като на Голф-а и Пасата... Не се налага често, както между другото и на VW-тата

Ако е Авант (или по нашенски Комби) - багажника е огромен, това от което страдат Ауди-тата е малкото място за задните пътници, но ако предимно ще е детето - всичко е ок

Впрочем така е и при повечето Фолксвагени
Аз когато избирах кола първо започнах от Голф3, да де , ама аз съм 2м човек, пък и широк, а Голфчето милото е толкова тясно... Пасат-а е също железен автомобил, голям, просторен, самоче с това моторче... ще харчи 12-13 градско и няма да има нужната пъргавост.
Хондата не искам да обсъждам, тъй като никога не съм карал такава, нито съм избирал такава...
1.9 TDI 66kW не усеща теглото на купето, хората вътре и багажа, 202 нютон метра въртящ момент хич не е малко

А разхода му градско е около 7-8л/100км, извънградско - 5-6л/100км (говоря за автомобил на 15-тина години и над 250хил.км:)
Забравих да допиша - Аудито със сигурност не е на 166хил.км, въпреки че пише "реални километри", най-вероятно е на 366хил.км., но това не бива да те притеснява
Успех !