Трафика в София
bobo7 написа:Требе да се приберат книжките от Кат, да нема корупция, и движението ще стане като през последните 4 почивни дена
а най-добре
да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за новите и старите шофьори: освен досегашните изпити и :
1.Психотест
2.Тест за интелигентност
3.Тест за грамотност
ЗАЩОТО не може умствено неуравновесен, ограничен и неграмотен да кара кола - това са потенциални убийци.
Простотията е повсеместна и трябва да бъде ако не смазана то поне ограничена и това са начините според мен
по този начин поне едно 50% ще загубят правото да управляват автомобил трафика ще се облекчи и значителна част от малоумщините по улиците ще изчезнат

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:............
Хахахаха
да не изчезнеш и ти! Какви са тея глупости. На някой от вас случвало ли му се е да кара по цял ден по софия по центъра и да няма никакви проблеми и да иде примерно в Солун, или във Виена или в Мюнхен?
Там хората определено могат да карат, а ние тука не можеме. А могат и да паркират, което също много им облекчава положението - няма коли на средата на платното. Хората се стремят да правят потоци и ако някой има да са включва от някаде другите изостават и той си се включва и никои не разбира за това нещо, хората си помага6т и си облекчават ежедневието по този начин. После и друго ми е направило впечатление. Като има затворен участък от магистралите, вкарват движението в едната лента, правят ограничителна ивица, слагат временна маркировка и пак стават по две платна в посока. По две по тесни платна и всеки кара и внимава. Преди Грац попадали ли сте в БобСлея, както му викам аз. Тука затварят част от магистралата слагат един знак забранено изпреварването и проблема приключва, и тука преди 1 месец някаде сле Богров като бяха затворили да правят мантинели и някой беше събрал знаците дето се влиза в едното платно. Всички ще си кажат гледай какъв малоумник. Е да амам като няма никаде преди това знак. караш си и изведнъж марш у лево.
Дами и господа, мисля че първо трябва да се научима да караме, после да се научиме да паркираме, после да разбереме че не сме сами на пътя и че не за всеки карането е забавление и удоволствие и не всеки е тръгнал на състезание, за някй карамнето е досадно ежедневие, МНОГО ВАЖНО е да с енаучиме че не живееме в АНГЛИЯ, че на места има и дясна лента а не навсякаде трябва да с екара в ляво, да се научиме че когато има задръстване не трябва да сме тарикати а да си чакаме чинно, че трамвайната линия е за трамвайте, трябва да научиме мангосите да не оставят кофите за боклук на средата на пътя........... И НА ОЩЕ МНОГО РАБОТИ СВЪРЗАНИ С ДВИЖЕНИЕТО ИМАМЕ ДА СЕ УЧИМЕ ПРЕДИ ДА СЕ ОПЛАКВАМЕ И ДА КАЗВАМЕ ЧЕ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН

zaro написа: ... Какви са тея глупости.
......И НА ОЩЕ МНОГО РАБОТИ СВЪРЗАНИ С ДВИЖЕНИЕТО ИМАМЕ ДА СЕ УЧИМЕ ПРЕДИ ДА СЕ ОПЛАКВАМЕ И ДА КАЗВАМЕ ЧЕ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН
и къде е глупосто тогава ?? а ?
казваш има да се учим ?
ми как се учи туй дето няма нищо в кратуната ?????? и е нискоинтелигентен , неграмотен и агресивен ? каква работа има той с кола освен да убива ??? айде обясни ми ?
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обяснявам ти че имаш прекалено високо мнение за себе си и че нямаш право да обиждаш другите. Това ти обяснявам. Аз понеже нямам достатъчно високо мнение за себе си и се имам за тъпоумен се замислям с какво аз мога да помогна за облекчаване трафика, а не с какво ти можеш да ми помогнеш. Не ти казвам стой си у вас че да мога аз дето много да карам и не съм от село и така нататъка да се придвижвам спокойно, ами си мисля как мога аз да не ти преча на тебе. А ти че се мислиш за най великия си е твой проблем. Айде поздрави:) без лоши чувства:)
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
-
- Автомобил:
- Двигател:
makaveli написа:Мани мани ,трябва тия дето не са от София да плащат за да влизат в града!!!
Айде ся, пиле, обясни как ще определяме кой е от СОФИЯ и кой не е. И къде точно ще става проверката? Бариери на магистралата? И полицаи с кучета против селяндурите? Йееее!!!
А дали ще е подходящо и в другите градове да се въведе такава мярка? Или те там в провинцията кучета ги яли, ти и без тва не ходиш там.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”