Ремонт на копресор на климатроник
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Ремонт на копресор на климатроник
Знае ли някой къде се ремонтират и някаква орентировачна цена понеже ми искат 700 лева за компресор и другите там профилактики,пълнене и прочистване на системата.Говорим за сервиз в София.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Това е цената на компресор втора употреба проверен,източване и зареждане с фреон и промивка на системата от евентуално попадане на стружки.Това е точно в горна баня <заслужавали си>.Geleto написа:Това цена за нов компресор ли е? На мен за нов компресор SANDEN ми искаха 500лв. обаче от представител на фирмата. Иначе майстора ми го предлагаше за 600
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
700-800 лв. за Голф 3 е мин. цена за поставяне /грамотно/ на доставен от фирмата /не от теб!/ читав климатик 2-ра употреба от - до, със "забавленията" вътре в купето /управление, терморегулатор и т.н./ и в коша при ДВГ - управление, ел. инсталация, датчици, маркучи, нов дехидрататор, ремък и т.н. Радиатора си остава твоя /оригиналния/ и ако заводски колата е нямала климатик на ДВГ ще му е топличко... Охладителната ти с-ма трябва да е перфектна - датчици, перки, термостат, управлението на климатика автоматично ти пуска перката на 1-ва степен и подава на компа сигнал /не помня на кои пинове - виж с търсачката/ да вдигне леко оборотите на ДВГ. Отделно се монтира и още един термодатчик, който спира климатика при опасна за ДВГ температура и т.н...
П.П. Сега "загрях" - ти си имаш климатроник, трябва да ти сменят компресора, дехидрататора и да заредят с-мата? Мааалко скъпичко ми се вижда, не знам какво още има да се оправя по инсталацията, питай поне колко гаранция дават и за какво...
П.П. Сега "загрях" - ти си имаш климатроник, трябва да ти сменят компресора, дехидрататора и да заредят с-мата? Мааалко скъпичко ми се вижда, не знам какво още има да се оправя по инсталацията, питай поне колко гаранция дават и за какво...
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
batslav написа:Това е цената на компресор втора употреба проверен,източване и зареждане с фреон и промивка на системата от евентуално попадане на стружки.Това е точно в горна баня <заслужавали си>.Geleto написа:Това цена за нов компресор ли е? На мен за нов компресор SANDEN ми искаха 500лв. обаче от представител на фирмата. Иначе майстора ми го предлагаше за 600
Ами според мен е много! Аз моя компресор го носих на един майстор ,който ми смени копуса (щото ушетата бяха счупени) за 150лв., нов фреон, масло ,филтър и профилактика на системата- общо 350лв. Говоря за хладилен агрегат на Вито. Ако искаш мога да те свържа с него да си говориш!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”