А и не пести от масло-един път се сменя и повече не се пипа да не стане евтиното да излезе мнооого скъпо

то точно така няма да направя....сега на 30 отивам на моренце за 2 дни с колата....реших да го оставя да си трака и след като се върна ще мислим дали да я правим или сменяме...но идеята ми е сега някво масло по-евтино и някоя добавка пак да не бърка много в джоба..идеята е да искара поне до края или в най-лошия случай до средата на другия месецgolfarata написа:ми сложи си 80-90 нормално и някъде "кафемелачката" в скоростите ще я пуснеш. незнайно къде. чупих скорости при 50км/ч по равен и гладък път. моят съвет е направи си 1 ревизия на скорости ако искаш да "караш". ако не карай докато не "изплющят". после ремонт или нови. / да ме извините че повтарям Вашите мнения ама? /
jaba7a написа:то точно така няма да направя....сега на 30 отивам на моренце за 2 дни с колата....реших да го оставя да си трака и след като се върна ще мислим дали да я правим или сменяме...но идеята ми е сега някво масло по-евтино и някоя добавка пак да не бърка много в джоба..идеята е да искара поне до края или в най-лошия случай до средата на другия месецgolfarata написа:ми сложи си 80-90 нормално и някъде "кафемелачката" в скоростите ще я пуснеш. незнайно къде. чупих скорости при 50км/ч по равен и гладък път. моят съвет е направи си 1 ревизия на скорости ако искаш да "караш". ако не карай докато не "изплющят". после ремонт или нови. / да ме извините че повтарям Вашите мнения ама? /
ПИЧ!Мнения като твоето са напълно без никва полза!И не МАМА щото и "твоята майка също" ...........исипал съм се за боя за кви ли не лаинарии по тая кола!А ако тръгнем да я правим не се знае какъв ще е резултата!За това не ми се харчат много пари!WASP написа:....
Ето ти мнение за примерzfa159 написа:....
на мен ми трябва нещо такова....да изкарам с него до края на месеца (юни) поне......тогава ще се търси направо цяла кутия както ме посъветваха вече ......идеята е че сега се боядисва колата и няма кога да се сваля тая пуста кутия и да се сменям разни работи по нея....ТРябва ми Евтино масло но все пак да не е олио....и някаква добавка каквато и да е(хич не ги знам тия добавки кви са)това е...kokovanev написа:АЦДелко 75/90 ПОЛУсинтетика, белгииско /уж.../ - евтино е, доволен съм /вече 10к км/, но мисля повече от 40-50к км да не го държа.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 87 госта