ГОЛФ 3, 1,6 АЕЕ - оборотите играят когато перката се включи
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DeLina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря още веднъж за споделените наблюдения, сега ми предстои неприятната изненада след като сменя филтър и зачистя дросел... По лошото което разбрах сега е че АЕЕ е пълна инжекция, което е супер неприятно с някакви си пластмасови джаджи...а исках газова...!!! Егати златния автомобил. Явно вместо да се движа ще пестя! 

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Колега Dankin, щом е работела добре на бенз. преди "интервенцията" с газовата най-вероятно е нещо по запалителната система. Може да е моторчето за оборотите на празен ход. Всичко по запалването трябва да е перфектно за работа с газ. Не, че няма и др. варианти, като плочка-менте например /онова плоско правоъгълно "нещо" при моното
/, но ти казваш, че всичко е марково... Пак може да е неподходяща - пробвайте с друга... Мини и при друг "газаджия" да огледа монтажа/регулировката и вижте да не смуче въздух от където не трябва - тампон под моното например... Откачи от към кутията на възд. филтър /който, вярвам, си сменил/ въздуховода към моното и виж какво се получава на газ и на бенз. ако ограничаваш диаметъра/влияеш на сместа. Виж състоянието на свещи, палец, капачка, кабели... Мини на елкон. Ламбда емулатор има ли? Може да откачите на бенз. ламбдата за проба. После са датчик на хол и бобина с комутатор, макар, че там признаците са други...

- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DeLina написа:Благодаря още веднъж за споделените наблюдения, сега ми предстои неприятната изненада след като сменя филтър и зачистя дросел... По лошото което разбрах сега е че АЕЕ е пълна инжекция, което е супер неприятно с някакви си пластмасови джаджи...а исках газова...!!! Егати златния автомобил. Явно вместо да се движа ще пестя!
дам и аз исках да слагам газова но няма начин с тези пластмасови дюзи неможе да се сложи друго освен пълна инжекция и за газовата но излиза малко солено!!! Иначе има и друг вариянт може да се сложи метанова уредба за 800 лева са ми казвали, но понеже аз не съм заинтересован от метана и не съм проучвал повече

- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”