Здравейте,
вчера стана нещо много странно със колата (бях заредил предния ден на shell). Запалих колата и тръгнах. Обаче колата неможеше да върви. Просто няма сила. Не пуши изобщо отзад, оборотите си ги качва до края но много зор ( на празен ход без проблем).
Не е имало никакъв допълнителен шум от турбото преди. Двигателя си работи като часовник. Преди около месец съм я водил във VW Плевен. Нищо и нямаше на колата, всичко било ОК.
Обаче колата сега неке да набира. Ко да прая?
А дали може да е от скосростната кутия?
Пасат B5 TDI tiptronic (май е турбината)
Пасат B5 TDI tiptronic (май е турбината)
Последна промяна от kartel на Чет 17 май 2007 9:30, променено общо 1 път.
Сега се сещам нещо друго...знам че при ниско ниво на маслото в скоростната съединителя не задейства. И сега като се сетя е имало един два пъти да съм леко под наклон назад (да се казчвам на бордюр) и аз давам газ обаче колата неще да тръгне....та после аре малко напред и по сле пак и се оправи....
Но на мен ми казаха че тези скоротни кутии не им се доливало, сменяло и т.н. маслото, един вид необслужваема...вярно ли е това?
Но на мен ми казаха че тези скоротни кутии не им се доливало, сменяло и т.н. маслото, един вид необслужваема...вярно ли е това?
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dani_94 написа:Според мен е клапан Н75 или някое от неговите мъркучета се е спукало. Огледай хубаво вакумите а и трабите на към интеркулера...
kartel написа:Колеги благодаря за мненията, ходих сега на диагностика и имаше грешка за границата на принудителното сгъстяване подмината надолу....Просто смениха някво много дребно маркуче за вакум некъде покрай клапана около турбото.....
Колата е 6 точки сега

Върни се в “Дизелови агрегати”