Нов вид кражба!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми нищо чудно като гледам квартала. Тия са едни от най-бруталните там. И на мене ми се случва подобно нещо ама без ламарините в съседен квартал.
Доколкото разбрах после даже един охранител ги е гонил с пистолет ама тия хилави наркоманчета се посрали и изчезнали за 5 секунди преди да успее да ги гръмне.
Другото което е, че "органите" ги знаят много добре, даже и в съда доколкото разбрах ги знаят ама ги крият.
Другия вариянт който правеха едни добри хора е да си охраняват колите с човек и АК. Ама не е за всеки това...
Иначе ни аларми ни нищо не спасяваше... 

Доколкото разбрах после даже един охранител ги е гонил с пистолет ама тия хилави наркоманчета се посрали и изчезнали за 5 секунди преди да успее да ги гръмне.

Другото което е, че "органите" ги знаят много добре, даже и в съда доколкото разбрах ги знаят ама ги крият.

Другия вариянт който правеха едни добри хора е да си охраняват колите с човек и АК. Ама не е за всеки това...

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
EDIT 

Последна промяна от Exell на Сря 23 май 2007 23:20, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Exell написа:Еййй тия МИЛАН![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко си объркал темата, тука сме на тема стопове!

А по темата, голяма вандалщина, и то само заради едни стопове.
Последна промяна от Калоян Кирилов на Сря 23 май 2007 22:43, променено общо 1 път.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Тия са егати "дърводелците" - не е ли хиляда пъти по-лесно да отвориш багажника някак си, вместо да режеш ламарините, да си пъхаш ръчичките през тях, да отвиваш гайки ..... и през това време никой да не чуе нищо и алармата да не се включи..... а бе шантава работа от всякъде...
П.С. и трепане им е малко

Ким написа:По-добре да бяха отишли да изпросят от човека пари за едни стопове, отколкото да му правят тая поразияИ да се занимава с глупости и да губи време... тц тц, т'ва ако ми го направи някой на моята кола и го набарам... аз съм джобно гадже, ама като се ядосам
хихихихи
той пък ще им даде доброволно
дали няма да им разбие главите веднага

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”