Нов вид кражба!
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Ми нищо чудно като гледам квартала. Тия са едни от най-бруталните там. И на мене ми се случва подобно нещо ама без ламарините в съседен квартал.
Доколкото разбрах после даже един охранител ги е гонил с пистолет ама тия хилави наркоманчета се посрали и изчезнали за 5 секунди преди да успее да ги гръмне.
Другото което е, че "органите" ги знаят много добре, даже и в съда доколкото разбрах ги знаят ама ги крият.
Другия вариянт който правеха едни добри хора е да си охраняват колите с човек и АК. Ама не е за всеки това...
Иначе ни аларми ни нищо не спасяваше... 
Доколкото разбрах после даже един охранител ги е гонил с пистолет ама тия хилави наркоманчета се посрали и изчезнали за 5 секунди преди да успее да ги гръмне.
Другото което е, че "органите" ги знаят много добре, даже и в съда доколкото разбрах ги знаят ама ги крият.
Другия вариянт който правеха едни добри хора е да си охраняват колите с човек и АК. Ама не е за всеки това...
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
EDIT 
Последна промяна от Exell на Сря 23 май 2007 23:20, променено общо 2 пъти.
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Exell написа:Еййй тия МИЛАН![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко си объркал темата, тука сме на тема стопове!
А по темата, голяма вандалщина, и то само заради едни стопове.
Последна промяна от Калоян Кирилов на Сря 23 май 2007 22:43, променено общо 1 път.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тия са егати "дърводелците" - не е ли хиляда пъти по-лесно да отвориш багажника някак си, вместо да режеш ламарините, да си пъхаш ръчичките през тях, да отвиваш гайки ..... и през това време никой да не чуе нищо и алармата да не се включи..... а бе шантава работа от всякъде...
П.С. и трепане им е малко

Ким написа:По-добре да бяха отишли да изпросят от човека пари за едни стопове, отколкото да му правят тая поразияИ да се занимава с глупости и да губи време... тц тц, т'ва ако ми го направи някой на моята кола и го набарам... аз съм джобно гадже, ама като се ядосам
хихихихи
той пък ще им даде доброволно
дали няма да им разбие главите веднага

Ама заслужават един здрав бой 
хем
ако го барна
после ще му тегля едно
щото народа е казал че за бит и