Приемам всякакви обяснения,по простата причина,че както споменах по-горе и идея си нямам от свързване на усилватели в коли и т.н..Ако има някоя тема която е в отношение с моя въпрос,ви моля да ми я покажете!Благодаря ви предварително!

handycam написа:може да се свържат предните говорители с касетофона, а задните към усилвателя.ако няма да слагаш туба не ти трябва и 4-канален усилвател, 2-канален ще ти свърши работа.
da6o_amvr написа:handycam написа:може да се свържат предните говорители с касетофона, а задните към усилвателя.ако няма да слагаш туба не ти трябва и 4-канален усилвател, 2-канален ще ти свърши работа.
Аз си намерих вече 4канален.А самият начин на свързване как ще трябва да е.От къде какви кабели трябва да прокарам?!?
CRX Racing написа:...Усилвателя може ли да се връзва мостово? Най-добре дай точния модел...
handycam написа:при положение че неразбираш много от жици, защо не ползваш жокер обади се на приятел? ако няма кой пиши тук и ще има отзовали се.
ChernoGTI написа:ако ще е 20 вата тоз усилвател по-добре си вземи един интеграл(8 лв) и го смени с моментния.....ще ти искарва 2 по 20 с идеален звук....но трябва да сложиш и радиатор да охлажда че изгарят
da6o_amvr написа:CRX Racing написа:...Усилвателя може ли да се връзва мостово? Най-добре дай точния модел...
Колега усилвателя е Sony XE2040.Ама има нещо много кабели и немога да се ориентирам в обстановката.Има 4кабела,които излизат от OUT-а(те са ми ясни),но има още 3 кабела,които излизат от едно място,като 1ят е тънък червен,а другите 2 са дебели и единият от тях е с бушон(явно е за захранването) и има още 8 кабела,които са по двойки-2сиви,2зелени и т.н
Та да питам как да свържа усилвателя така,че да ми свирят предните 4 колони захранвани от касетофончето,а задните 2 само от усилвателя.
Надявам се да си ме разбрал,щото аз се обърках докато пишех
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта