Откъде точно да мина
Девил Тунинг?
Девил Тунинг?
Би ли ми казал някой как точно да стигна от сфетофарите на Горна Баня до тази фирма
Откъде точно да мина
Откъде точно да мина
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
lubo_dud написа:Незнам точно къде се намира тази фирма, но светофара е като стигнеш околовръсното по Цар Борис III в посока от Перник към София завиваш на ляво и вторият е този който търсиш. Ако ми кажеш точен адрес ще ти го обясна по-точно.
абе той го знае светофара, пита от него как да отиде до девил тунинг
-
lubo_dud
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:lubo_dud написа:Незнам точно къде се намира тази фирма, но светофара е като стигнеш околовръсното по Цар Борис III в посока от Перник към София завиваш на ляво и вторият е този който търсиш. Ако ми кажеш точен адрес ще ти го обясна по-точно.
абе той го знае светофара, пита от него как да отиде до девил тунинг
Re: Девил Тунинг?
Даскала™ написа:Би ли ми казал някой как точно да стигна от сфетофарите на Горна Баня до тази фирма![]()
Откъде точно да мина

black` написа:Ми ако кажеш адрес
Намерих това обяснение:
X-citer написа:Караш по бул. Сливница по посока от София към Люлин :mhihi: , на сфетофара след моста на Шекер Ма'ала(Захарна Фабрика) завиваш на дясно. След това първата възможна пряка завиваш на ляво, минаваш покрай няколко цигански къщи и ще видиш двора на Девил Тунинг пред теб
bulr1dr написа:X-citer написа:Караш по бул. Сливница по посока от София към Люлин :mhihi: , на сфетофара след моста на Шекер Ма'ала(Захарна Фабрика) завиваш на дясно. След това първата възможна пряка завиваш на ляво, минаваш покрай няколко цигански къщи и ще видиш двора на Девил Тунинг пред теб
Вариантите са два:
1. От точка Суходол светофарите до Девил?
2. От точка Горна Баня светофарите до Девил?
Ако може оттам да ми обясните как да стигна
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”