Откъде точно да мина

lubo_dud написа:Незнам точно къде се намира тази фирма, но светофара е като стигнеш околовръсното по Цар Борис III в посока от Перник към София завиваш на ляво и вторият е този който търсиш. Ако ми кажеш точен адрес ще ти го обясна по-точно.
Ludia написа:lubo_dud написа:Незнам точно къде се намира тази фирма, но светофара е като стигнеш околовръсното по Цар Борис III в посока от Перник към София завиваш на ляво и вторият е този който търсиш. Ако ми кажеш точен адрес ще ти го обясна по-точно.
абе той го знае светофара, пита от него как да отиде до девил тунинг
Даскала™ написа:Би ли ми казал някой как точно да стигна от сфетофарите на Горна Баня до тази фирма![]()
Откъде точно да мина
black` написа:Ми ако кажеш адрес
X-citer написа:Караш по бул. Сливница по посока от София към Люлин :mhihi: , на сфетофара след моста на Шекер Ма'ала(Захарна Фабрика) завиваш на дясно. След това първата възможна пряка завиваш на ляво, минаваш покрай няколко цигански къщи и ще видиш двора на Девил Тунинг пред теб
bulr1dr написа:X-citer написа:Караш по бул. Сливница по посока от София към Люлин :mhihi: , на сфетофара след моста на Шекер Ма'ала(Захарна Фабрика) завиваш на дясно. След това първата възможна пряка завиваш на ляво, минаваш покрай няколко цигански къщи и ще видиш двора на Девил Тунинг пред теб
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Zdravkov94 и 44 госта