Здравейте фенове .......
Имам Б3 92 г. 1.8 Ми и скоро и поставих климатик .....Ако някой тепърва ще слага ,може да пита защото имах доста трудности с монтажа ....иначе в сервизите искат колата да стои 2-3 дни и цените са малииииииииииииииии.......Иначе не е кой знае какъв проблем всеки да си го постави сам ....стига веднъж да се реши...Така,че ако някой иска да пита ,с радост ще споделя
Питайте за климатик на Б3.....
- aaharshev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: Pleven 1.8Mi, motorABS,92g.combi-Пасата продаден, фен на Пежо
- Контакти:
Абе и аз се надявам да бачка ,сега отивам да го пълня....но ми се разката фамилията докато го събера ......защото когато го купувах все разни дребни неща не съм догледал и не съм ги взел , то после тичах пак до моргата и дай това, дай онова ...затова искам да помогна на някой хорица ,да не се блъскат ,а да им е по лесен живота
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
aaharshev написа:Абе и аз се надявам да бачка ,сега отивам да го пълня....но ми се разката фамилията докато го събера ......защото когато го купувах все разни дребни неща не съм догледал и не съм ги взел , то после тичах пак до моргата и дай това, дай онова ...затова искам да помогна на някой хорица ,да не се блъскат ,а да им е по лесен живота
Браво да си го ползваш с здраве
а сега въпросчето. След като си го събирал от къде мога да си взема ПРЕСОСТАТ и на каква цена?
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- aaharshev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: Pleven 1.8Mi, motorABS,92g.combi-Пасата продаден, фен на Пежо
- Контакти:
Та значи първо да отговоря на въпроса- климатика го купих от София от една морга ,но в момента тук в Плевен има в моргата един свален и е пълен комплект ,като цената му е доста атрактивна - около 350 лв. като включва и водния радиатор и всичко останало.
Комплекта който купих включва - пластмасите на кожуха за парното, като в едната част има радиаторчето за студения въздух, моторче за парното, управлението ( два бутона), компресор, маркучи, кондензатор (радиатора ) и филтър-обезсушител,ел.пакета, шайба за три ремъка, стойка за компресора и една паразитна ролка на стойката.
Мотора ми е ABS, и за всяко нещо си има място. Даже на купето има дупки, където да се прекарат маркучите. На въпроса на колегата за оборотите на двигателя - да подава се 12 в. на 33 и 35 краче на компютъра -още не съм го включил ,защото оставих колата да пълнят климатика и като го пусна ще ви кажа дали тлябва да се включи или не.....вероятно ще трябва , но аз съм на газ и обикновенно държи малко по-високи обороти .
На въпроса на SSivanov - ако имаш предвид това ,което е на радиаторчето за студеното ( точните наименования не ги знам ) имам едно хартисало.......а за цената ще се разберем ,важното е да се върши работа.
Комплекта който купих включва - пластмасите на кожуха за парното, като в едната част има радиаторчето за студения въздух, моторче за парното, управлението ( два бутона), компресор, маркучи, кондензатор (радиатора ) и филтър-обезсушител,ел.пакета, шайба за три ремъка, стойка за компресора и една паразитна ролка на стойката.
Мотора ми е ABS, и за всяко нещо си има място. Даже на купето има дупки, където да се прекарат маркучите. На въпроса на колегата за оборотите на двигателя - да подава се 12 в. на 33 и 35 краче на компютъра -още не съм го включил ,защото оставих колата да пълнят климатика и като го пусна ще ви кажа дали тлябва да се включи или не.....вероятно ще трябва , но аз съм на газ и обикновенно държи малко по-високи обороти .
На въпроса на SSivanov - ако имаш предвид това ,което е на радиаторчето за студеното ( точните наименования не ги знам ) имам едно хартисало.......а за цената ще се разберем ,важното е да се върши работа.
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Интересно тук къде ли не проверявах по какви ли не фирми за пълнене на авто климатици но не ги предлагат САМО ДОСТАВКА В ЮНИТРЕЙД А ТАМ ПАДАТ ГЛАВИ. Благодаря за инфото когато имам път на там ще се свържа с теб и ако нямаш нищо протиф може да ме заведеш да си взема една джаджа. Благодаря и да си ползваш новата придобивка с здраве.

- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Снимка можеш да пратиш на S5047@dir.bg
Благодаря за съдействието
Благодаря за съдействието