Въпрос за Слънчев Бряг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Въпрос за Слънчев Бряг
Здравейте, реших в понеделник да ходя там за 2 дни, та ще помоля, който знае (сещам се имаше един колега от там) да ми каже как стоят нещата като цяло с шофирането в града. Имали вход за самият курорт(май имаше предното лято)? Ако да , колко пари .. ? Как вървят паркинзите, защото мисля колата да е на паркинг, че нямам много доверие да я оставям където и да е самичка.. (или можеби в хотела, който ше спим ще си има паркинг и ще мога да използвам него?). Как са цените вмомента по абитурентските ? Предполагам е на 6-орни цени? Общо взето , за какво да се приготвя
Благодаря предварително 

- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
The Red Guy написа:Oня ден идвам от там, вход за комплекса няма, цените са нормални, можеш да пазаруваш, ако искаш от Несебър, на първият светофар наляво има голям магазин и е евтин, работи до 0 часа. Нямя все още много хора.
А в Сл. бряг има "имитация" на Била - казва се Бали и всичко е на нормални цени
Точно до Бали има и паркинг, на час е 2 лв, ама за 2 дни предполагам ще има оферта за по-тънко
Паякът верно е голяма напаст, миналото лято от паркинга пред комплекса ни вдигнаха колата

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
... бях паркирал на половин километър от плажната ивица навътре точно зад полицията на място на три метра от тротоара и на 5 от улицата... на неасфалтирано място, обрасло с тревица и бутени наоколо на което имаше още бус, кола и място за още три коли .... мястото не влизаше в зоната на влияние на знак забранено паркирането и изчакването ......... естествено те я вдигнаха ... естествено аз отидох да си я взема...естествено аз си платих 46те лева ... естествено аз не спорих защото бях с две девойки и не ми се занимаваше, а и щяха да ми покажат знак на два километра или някоя измислена наредба................естествено аз им казах че ако още веднъж вдигнат моята кола избирателно понеже някой от собствениците на разположените наоколо платени паркинги квичи ще им мина през бариерата
не ме бъркат 2-та лева дето ще оставя на платен паркинг ...ама точно там имаше 2 и бяха пълни а в единият имаше кално мoчурище което беше естествено свободно щото няма нормален индивид дето ще си забие колата там ...
Последна промяна от Tyan на Съб 26 май 2007 12:46, променено общо 1 път.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
-
MadChicken
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
-
MadChicken
- Автомобил:
- Двигател:
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BECK0 написа:Аа ще ги вдигна аз тях гъдините мръсни, ако спирам където е позволено не би трябвало да има проблеми, нали ? Ама предполагам, че ще я паркирам на паркинга и в курорта сме пеша, защото малко или много купони ще има няма да шофирам ..
То няма място където да е позволено спирането и да не платено
.... Аз съм командировка в Слънчев бряг в момента и депресията е пълна. Ако идваш на почивка, по-добре си смени дестинацията, ако можеш. Освен, че е хибрид между бетонен възел и битак има и яко дебилни абитуриенти и човек си чака бирата дълго .... А и задръстванията са като у София
.... Абе гнусна работа.- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
koMnoT
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че няма вход за самия курорт .Има бариери навсякъде по улиците където са от главната на за вътрешността долу и там се влиза само с карта пропуск.А за паркингите върви нещо от сорта на 1/1.20 на час.Ако питаш мен по-добре си вземи квартира в Несебър а с колата си карай до там.Ще си намериш за доста тънко прилична квартира а и колата ще ти стой под прозореца.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”