Въпрос за Слънчев Бряг

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Въпрос за Слънчев Бряг

Мнениеот BECK0 » Съб 26 май 2007 11:44

Здравейте, реших в понеделник да ходя там за 2 дни, та ще помоля, който знае (сещам се имаше един колега от там) да ми каже как стоят нещата като цяло с шофирането в града. Имали вход за самият курорт(май имаше предното лято)? Ако да , колко пари .. ? Как вървят паркинзите, защото мисля колата да е на паркинг, че нямам много доверие да я оставям където и да е самичка.. (или можеби в хотела, който ше спим ще си има паркинг и ще мога да използвам него?). Как са цените вмомента по абитурентските ? Предполагам е на 6-орни цени? Общо взето , за какво да се приготвя :) Благодаря предварително :beer

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Съб 26 май 2007 11:49

Oня ден идвам от там, вход за комплекса няма, цените са нормални, можеш да пазаруваш, ако искаш от Несебър, на първият светофар наляво има голям магазин и е евтин, работи до 0 часа. Нямя все още много хора.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за Слънчев Бряг

Мнениеот Даскала™ » Съб 26 май 2007 11:51

BECK0 написа: (сещам се имаше един колега от там)

da buzz

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 26 май 2007 11:55

Само внимавай, къде спираш, че освен на паркинг ако ще и у ливадата на 3 км от плажа да спреш паяците дебнат :evil:

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Съб 26 май 2007 12:07

бариерите ще се поставят на 01.06 доколкото знам. място за спиране има много, но се пази от паяците ;) - и да се обадиш да пием по бира

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Съб 26 май 2007 12:27

The Red Guy написа:Oня ден идвам от там, вход за комплекса няма, цените са нормални, можеш да пазаруваш, ако искаш от Несебър, на първият светофар наляво има голям магазин и е евтин, работи до 0 часа. Нямя все още много хора.

А в Сл. бряг има "имитация" на Била - казва се Бали и всичко е на нормални цени ;)
Точно до Бали има и паркинг, на час е 2 лв, ама за 2 дни предполагам ще има оферта за по-тънко ;) А според мен хотелът, който ще ползвате би трябвало да има паркинг :roll:
Паякът верно е голяма напаст, миналото лято от паркинга пред комплекса ни вдигнаха колата :rocketwhore

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 26 май 2007 12:44

... бях паркирал на половин километър от плажната ивица навътре точно зад полицията на място на три метра от тротоара и на 5 от улицата... на неасфалтирано място, обрасло с тревица и бутени наоколо на което имаше още бус, кола и място за още три коли .... мястото не влизаше в зоната на влияние на знак забранено паркирането и изчакването ......... естествено те я вдигнаха ... естествено аз отидох да си я взема...естествено аз си платих 46те лева ... естествено аз не спорих защото бях с две девойки и не ми се занимаваше, а и щяха да ми покажат знак на два километра или някоя измислена наредба................естествено аз им казах че ако още веднъж вдигнат моята кола избирателно понеже някой от собствениците на разположените наоколо платени паркинги квичи ще им мина през бариерата :) не ме бъркат 2-та лева дето ще оставя на платен паркинг ...ама точно там имаше 2 и бяха пълни а в единият имаше кално мoчурище което беше естествено свободно щото няма нормален индивид дето ще си забие колата там ...

Последна промяна от Tyan на Съб 26 май 2007 12:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Съб 26 май 2007 12:45

Аа ще ги вдигна аз тях гъдините мръсни, ако спирам където е позволено не би трябвало да има проблеми, нали ? Ама предполагам, че ще я паркирам на паркинга и в курорта сме пеша, защото малко или много купони ще има няма да шофирам .. :)

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Съб 26 май 2007 13:22

vesellin написа:бариерите ще се поставят на 01.06 доколкото знам.

ще има бариери ли ???
ах техната м*м@ :evil:

а как ще се минава през града?

MadChicken
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MadChicken » Съб 26 май 2007 13:42

Всяка година си има бариери за вътрешността на комплекса. Минава се единствено с пропуски.

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Съб 26 май 2007 14:12

MadChicken написа:Всяка година си има бариери за вътрешността на комплекса. Минава се единствено с пропуски.

аз си помислих да няма бариера по улицата дето свързва несебър и св.влас, а за центъра нека си има бариери :)

MadChicken
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MadChicken » Съб 26 май 2007 14:37

То пък оставаше и там да има :lol:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Съб 26 май 2007 15:00

BECK0 написа:Аа ще ги вдигна аз тях гъдините мръсни, ако спирам където е позволено не би трябвало да има проблеми, нали ? Ама предполагам, че ще я паркирам на паркинга и в курорта сме пеша, защото малко или много купони ще има няма да шофирам .. :)

То няма място където да е позволено спирането и да не платено mhihi .... Аз съм командировка в Слънчев бряг в момента и депресията е пълна. Ако идваш на почивка, по-добре си смени дестинацията, ако можеш. Освен, че е хибрид между бетонен възел и битак има и яко дебилни абитуриенти и човек си чака бирата дълго .... А и задръстванията са като у София mhihi .... Абе гнусна работа.

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Съб 26 май 2007 15:03

MadChicken написа:Всяка година си има бариери за вътрешността на комплекса. Минава се единствено с пропуски.

Миналата година бях за една седмица там и минавах през бариерите без пропуск - просто казваш, че си в еди-кой си хотел и куките няма как да не те пуснат :wink:

koMnoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koMnoT » Съб 26 май 2007 15:06

Мисля че няма вход за самия курорт .Има бариери навсякъде по улиците където са от главната на за вътрешността долу и там се влиза само с карта пропуск.А за паркингите върви нещо от сорта на 1/1.20 на час.Ако питаш мен по-добре си вземи квартира в Несебър а с колата си карай до там.Ще си намериш за доста тънко прилична квартира а и колата ще ти стой под прозореца.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”