Кой какво си намери в колата - 2 част:)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Ventoman написа:
10. под прадна дясна колонка , билет за гей фестивал в германия , ден преди покупката на колата от там.
14. голямо количество 'дюрекси' из колата , и някакъв бананов май беше , в сенника , ама като си спомних жена му на собственика като дойде да прехвърлим колата ми се изясни всичко .
....
Наличието на тези неща предполага и честото им използване в автомобила. Как влезе в колата с гумен костюм?
Аз при покупката на мойта кола не намерих забравени или изпаднали вещи.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
koMnoT написа:Ами там където ми е резервната гума имаше разсипано жито и от влага и жега бе покълнало.
Това е в случай, че закъсаш... и наблизо няма магазин... да изкараш поне вечерта

В нашата намерихме 2 запалки, касова бележка от OMV и един списък... с имена и ЕГН-та на "бележити" българи

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кой какво си намери в колата - 2 част:)
luciuz написа:имаше преди време една тема кой какво си намерил в колата от предишния собственик - химикалка, запалка, монети и пр. Аз какво си намерих в колата - историята е следната:
Накратко, влезе ми вода в купето поради моя глупост и след това с една гъбичка я посъбрах около шофьорската седалка. На следващия ден обаче не мога да запаля. Вдигам капака - никакъв ток не стига до там и решавам, че имобилайзера e нещо сдал багажа. Викам ваското, закача си човека лаптопа и вика всичко е наред, сигурно е бобината. Слагаме друга - пак не ще. Свали корите и почна да гледа всички кабели и по едно време вика "А това ключе какво е?",![]()
"Не знам за първи път го виждам". Щракна ключето и колата запали от раз:)
Явно докато съм събирал водата съм го натиснал без да искам...../
Та така, аз си намерих ключе:)
ето я оригиналната тема

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=27808
Върни се в “ОФФ-Топик - други”