Кой какво си намери в колата - 2 част:)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
TT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот TT » Сря 31 яну 2007 22:58

Аз си намерих слънчеви очила в жабката на която и беше счупена дръжката и не можеше да се отваря ... ама я отворих някакси и вътре .... очила. Важното е ,че и ми стават ... ше си ги нося 8)

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Чет 01 фев 2007 0:05

Ventoman написа:
10. под прадна дясна колонка , билет за гей фестивал в германия , ден преди покупката на колата от там.
14. голямо количество 'дюрекси' из колата , и някакъв бананов май беше , в сенника , ама като си спомних жена му на собственика като дойде да прехвърлим колата ми се изясни всичко .

....

Наличието на тези неща предполага и честото им използване в автомобила. Как влезе в колата с гумен костюм?

Аз при покупката на мойта кола не намерих забравени или изпаднали вещи.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 26 май 2007 17:07

Поради дъждовете и мини гьоловете дето ми се налагаше да пресеча ми беше влязла водица в багажника и в краката на задните седалки :) .....разглобих всичко ,махнах мокетите и обезшумителите и си намерих .....златна обица :) днес беше един плодотворен ден :)

koMnoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koMnoT » Съб 26 май 2007 17:17

Ами там където ми е резервната гума имаше разсипано жито и от влага и жега бе покълнало.Следователно си бях една подвижна градина.Намерих си още и една шапка,сл.очила,стотинки,2 цигари и много боклуци(кутий от цигари,чашки от кафе)

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Съб 26 май 2007 17:32

Предишния собственик ми беше "завещал" дозина бушончета в жабката (още си ги пазя там в случай на авария) :lol:

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Съб 26 май 2007 17:36

koMnoT написа:Ами там където ми е резервната гума имаше разсипано жито и от влага и жега бе покълнало.

Това е в случай, че закъсаш... и наблизо няма магазин... да изкараш поне вечерта :lol:

В нашата намерихме 2 запалки, касова бележка от OMV и един списък... с имена и ЕГН-та на "бележити" българи :shock Още си го пазя :deal

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 26 май 2007 20:20

Братовчед ми имаше Тойота Корола и веднъж като решихме да я чистиме основно,намерихме между задната седалка и газовата уредба .... вече добре разложил се гълъб!!!
Как се беше озовал там,още незнам!!!! :roll:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 26 май 2007 20:32

В предната кола открих детска книжка Meine Erstes Bilderbuch (или нещо такова) и това беше! В тази - кръгла нула!

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 26 май 2007 23:11

При свалянето на кола от автовоз се започна ровене :!: Колата беше катастрофирала, след което в последствие се намира човешки пръст :shock Оказа се, че пръста е на човека които се е ударил с мотора в колата :!: Колата беше внос от Италия :!: Но всичко се оправи (разбира се само пръста на човека не, но...)

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Съб 26 май 2007 23:40

Само една книжка в жабката от рода на "<Ремонт и подръжка на VW Golf 3" на италиански с карта на сервизите на VW в Италия,1-2 касови бележки и нещо като стикер като нашите винетки.Нямаше тленни останки като при колегите :)

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Re: Кой какво си намери в колата - 2 част:)

Мнениеот lyubobg » Нед 27 май 2007 11:39

luciuz написа:имаше преди време една тема кой какво си намерил в колата от предишния собственик - химикалка, запалка, монети и пр. Аз какво си намерих в колата - историята е следната:

Накратко, влезе ми вода в купето поради моя глупост и след това с една гъбичка я посъбрах около шофьорската седалка. На следващия ден обаче не мога да запаля. Вдигам капака - никакъв ток не стига до там и решавам, че имобилайзера e нещо сдал багажа. Викам ваското, закача си човека лаптопа и вика всичко е наред, сигурно е бобината. Слагаме друга - пак не ще. Свали корите и почна да гледа всички кабели и по едно време вика "А това ключе какво е?", :gruebel :dontknow: "Не знам за първи път го виждам". Щракна ключето и колата запали от раз:)
Явно докато съм събирал водата съм го натиснал без да искам...../

Та така, аз си намерих ключе:)

ето я оригиналната тема :wink:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=27808

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Нед 27 май 2007 12:17

Аз пък намерих около 100 кг. тиня :shock , понеже колата ми бе извадена от водоем

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Нед 27 май 2007 14:06

Аз имам 3 обеци, едната от които е от пиърсинг, ама не се сещам къде е стояла преди това :shock :D :D :D :roll:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пон 28 май 2007 13:09

3 броя презарвативи :) в поставката за касетките много ми е чудно за какво ли ги е ползвал :stll think: :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”