Омасляване на тръбите за интеркулера
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ми аз си мисля че няма нищо лошо да помазва турбинката по малко-особенно студения охлюв кадето тва масло няма как да прегори
Отделно ако го изкараш маркуча ще цапа и от него ще влиза всевъзможен боклук.Въпроса е само че това е свързваща част на 3те маркуча и в нея няма нищо/странно обаче що не е едно Т ами е с таква форма-някой ако знае да сподели
/ ,а като се измие тя самата след отрицателно време ще е пак мазна,да не говорим че от самчото миене ще остане бензинец по нея.
- meltin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами и аз му казах на моя майстор да я погледне тая пишка и той същото ми каза, че няма какво да го гледаме това и че в него няма нищо.
А според мен това е с тая форма защото вътре би трябвало да има филтър, който да не оставя цялото мъсалце да ходи нагоре надолу, а навън да излиза основно въздух.
Като ми остане време и аз ще поразглобя да поразгледам.
А според мен това е с тая форма защото вътре би трябвало да има филтър, който да не оставя цялото мъсалце да ходи нагоре надолу, а навън да излиза основно въздух.
Като ми остане време и аз ще поразглобя да поразгледам.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Аз сериозно обмислям поставянето на маркуч, който да изведе цялата тая гнилоч някъде извън двигателя и колата. Единственото притеснение което събуди в мен колегата Rabbit_TDI e
Как е възможно да "влиза всевъзможен боклук" след като от там по принцип духа?
Rabbit_TDI написа:...Отделно ако го изкараш маркуча ще цапа и от него ще влиза всевъзможен боклук.
Как е възможно да "влиза всевъзможен боклук" след като от там по принцип духа?
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Ми най-малкото като спре колата или маркуча е къс
Ама да ти кажа колегата klenbuterol е намерил решението със направата на дренаж чрез 2 маркуча-единия слеза на долу е обира маслото ,другия чрез тройник е хванат към него и се връща пак към всмукателната част.Лошото е че из коша се въртят маркучи/в неговия случей градински/стават и за перални//и то не закрепени ,но си мисля че при повече желание и това може се измисли.
Да вземе да прати снимки или да нарисува някаква схемичка. А ако иска и акъл да дава - да каже за кога да изстудя мастиката.Rabbit_TDI написа:...колегата klenbuterol е намерил решението със направата на дренаж чрез 2 маркуча-единия слеза на долу е обира маслото ,другия чрез тройник е хванат към него и се връща пак към всмукателната част...
- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
Румба спести си мастиката-намери си спиралата от двигател vaz(спиралата която е на отдушника на блока)слагаш я директно на отвора на главата на твоя мотор на отдушника и си готовRumen написа:Да вземе да прати снимки или да нарисува някаква схемичка. А ако иска и акъл да дава - да каже за кога да изстудя мастиката.Rabbit_TDI написа:...колегата klenbuterol е намерил решението със направата на дренаж чрез 2 маркуча-единия слеза на долу е обира маслото ,другия чрез тройник е хванат към него и се връща пак към всмукателната част...
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”