Сега да ви се оплача имам скъсан тампон преден на двигателя, колко ша струва ремонта. Отделно преди да го взема баща ми забравил че маслото се сменя от време на време

poinovito написа:Здравейте колеги, много наивен въпрос, но ме вълнува, Голфа е 1,4 CL от 1997 година. Интересува ме дали двигателя е ABD или друга по нова модификация.А да още нещо, по принцип ЦЛ модела не е от наи обордваните, а аз мога да се похваля с 2 Еърбега, Ел Стъкла, Оборотомер. А и на купето никъде не пише Цл.
Сега да ви се оплача имам скъсан тампон преден на двигателя, колко ша струва ремонта. Отделно преди да го взема баща ми забравил че маслото се сменя от време на времеИ така го взех с малсо на 20 000 км представяте ли си. Двигателя не е покзал никакви проблеми за сега. И послоедно има ли вариянт Нетсабилните обороти на при празен ход да са заради лош въздушен филтър. Колата се кара само на бензин, смятам да е така и за напред
poinovito написа:Относно доливане на малсо, не се е налагало до сега, защото двигателя не е изгорил и капка за тези 20 000 км
poinovito написа:Ами така е наистина, до скро я караше брат ми зашото Бавареца му беше на ремонт, а аз шетах със скромното Рено 5, което мн си обичам, а за маслото наистина не съм забелязал да е изгорило. Добре де това закон божи ли е при голфовете, горят си масло ей така за разнообразие
, защото Реното ми е на 20 години и няма този навик. Относно гумите ще трябва да се сменят, че лоша работа.
Oo сетих се и за още нещо смущаващо, така я взехме колата, като дадеш газ и се чува някакво свистене, като чели си взима въздух от някъде, ама дали е така и доколко е проблем товаБлагодаря за помощта колеги
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта