здравеите, миналата седмица станах щастлив собственик:)
на GOLF 3 1.8 моно инжекция
изкам да ви питам ,незнам това точно проблем ли е обаче като си откюча колата след около минута всичко пак се заключва независимо дали съм в колата или не как може да го изключа това(доклкото знам колата няма аларма)
Централното
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Централното
това го правят алармите които имат такава опция .ако не си отворил врата след като си изключил алармата тя се самозаключва.а може и да отвориш но ако бутона на вратата не работи пак го прави . или си имаш таймер реле за заключване .в този ред на мисли дали не може да се върже към релето на плафона и щом загасне и щрак заключено.absent написа:здравеите, миналата седмица станах щастлив собственик:)
на GOLF 3 1.8 моно инжекция
изкам да ви питам ,незнам това точно проблем ли е обаче като си откюча колата след около минута всичко пак се заключва независимо дали съм в колата или не как може да го изключа това(доклкото знам колата няма аларма)
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
ами доколкото разбрах , маи няма значение дали съм отворил или затворил вратата маи пак се заключва и ми направи впечетление (голфа е с 3 врати)че заключва страничната врата капачката на резервара и багажника моита врата си остава отключена при нея маи нее вързано централното , а може ли да разбера дали има аларма защото ми казаха че обикновенно алармите ги правили тия работи
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
обикновенно алармите ги крият възможно най-близко до бушоните та ако там има кутия която нее от фабрично поставените имаш алармаabsent написа:ами доколкото разбрах , маи няма значение дали съм отворил или затворил вратата маи пак се заключва и ми направи впечетление (голфа е с 3 врати)че заключва страничната врата капачката на резервара и багажника моита врата си остава отключена при нея маи нее вързано централното , а може ли да разбера дали има аларма защото ми казаха че обикновенно алармите ги правили тия работи
- joro_tt
- Автомобил:
- Двигател:
Как така само твоята врата не се заключва?
При нормално като си я заключваш не се ли заключва?
Пробвай да я заключиш от пасажерскара (дясната) врата и виж шофьорската дали ще се заключи?
Ако не се заключва има някъф проблем с централното.
На голфа е с въздух и може да имаш някой прекъснат маркуч до шофьорската врата.
При нормално като си я заключваш не се ли заключва?
Пробвай да я заключиш от пасажерскара (дясната) врата и виж шофьорската дали ще се заключи?
Ако не се заключва има някъф проблем с централното.
На голфа е с въздух и може да имаш някой прекъснат маркуч до шофьорската врата.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
absent написа:ами доколкото разбрах , маи няма значение дали съм отворил или затворил вратата маи пак се заключва и ми направи впечетление (голфа е с 3 врати)че заключва страничната врата капачката на резервара и багажника моита врата си остава отключена при нея маи нее вързано централното , а може ли да разбера дали има аларма защото ми казаха че обикновенно алармите ги правили тия работи
Сега въпрос вратата отворена ли е когато неще да се заключи?
Щото шофьорските врати като не са затворени ако ще със юмрук да тряснеш клечката пак няма да я заключи(самият механизъм на вратата е такъв)

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
А дали ти работят бутоните по вратите?absent написа:ами доколкото разбрах , маи няма значение дали съм отворил или затворил вратата маи пак се заключва и ми направи впечетление (голфа е с 3 врати)че заключва страничната врата капачката на резервара и багажника моита врата си остава отключена при нея маи нее вързано централното , а може ли да разбера дали има аларма защото ми казаха че обикновенно алармите ги правили тия работи
Иначе този номер ти го прави алармата 30сек след отключване ако не отвориш врата се САМОЗАКЛЮЧВА

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”