Централното

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
absent
Автомобил:
Двигател:

Централното

Мнениеот absent » Вто 29 май 2007 20:51

здравеите, миналата седмица станах щастлив собственик:)
на GOLF 3 1.8 моно инжекция
изкам да ви питам ,незнам това точно проблем ли е обаче като си откюча колата след около минута всичко пак се заключва независимо дали съм в колата или не как може да го изключа това(доклкото знам колата няма аларма)

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Вто 29 май 2007 21:00

Колега тази опция е ако го натиснеш без да искаш колата да се заключи сама да не ти я изнесат :lol: Значи като отвориш вратата и я затвориш вече не би трябвало да се заключва ако ще и 1 час да седи :wink:
А и :welcome_to_group

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Централното

Мнениеот tatenceto » Вто 29 май 2007 21:01

absent написа:здравеите, миналата седмица станах щастлив собственик:)
на GOLF 3 1.8 моно инжекция
изкам да ви питам ,незнам това точно проблем ли е обаче като си откюча колата след около минута всичко пак се заключва независимо дали съм в колата или не как може да го изключа това(доклкото знам колата няма аларма)
това го правят алармите които имат такава опция .ако не си отворил врата след като си изключил алармата тя се самозаключва.а може и да отвориш но ако бутона на вратата не работи пак го прави . или си имаш таймер реле за заключване .в този ред на мисли дали не може да се върже към релето на плафона и щом загасне и щрак заключено.

Потребителски аватар
joro_tt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_tt » Вто 29 май 2007 21:02

Честита ти кола.. :welcome_to_group

След като си я отключил и отворил врата не би трябвало да се заключва пак сама.
Моята се заключва сама след 30сек като я отключа и ако не отворя врата, но това мисля че е от алармата.

Потребителски аватар
absent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот absent » Вто 29 май 2007 21:14

ами доколкото разбрах , маи няма значение дали съм отворил или затворил вратата маи пак се заключва и ми направи впечетление (голфа е с 3 врати)че заключва страничната врата капачката на резервара и багажника моита врата си остава отключена при нея маи нее вързано централното , а може ли да разбера дали има аларма защото ми казаха че обикновенно алармите ги правили тия работи

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tatenceto » Вто 29 май 2007 21:16

absent написа:ами доколкото разбрах , маи няма значение дали съм отворил или затворил вратата маи пак се заключва и ми направи впечетление (голфа е с 3 врати)че заключва страничната врата капачката на резервара и багажника моита врата си остава отключена при нея маи нее вързано централното , а може ли да разбера дали има аларма защото ми казаха че обикновенно алармите ги правили тия работи
обикновенно алармите ги крият възможно най-близко до бушоните та ако там има кутия която нее от фабрично поставените имаш аларма

Потребителски аватар
absent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот absent » Вто 29 май 2007 21:27

благодаря на всички за отговорите joro_tt мерси :)

Потребителски аватар
joro_tt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_tt » Сря 30 май 2007 7:16

Как така само твоята врата не се заключва?
При нормално като си я заключваш не се ли заключва?
Пробвай да я заключиш от пасажерскара (дясната) врата и виж шофьорската дали ще се заключи?
Ако не се заключва има някъф проблем с централното.
На голфа е с въздух и може да имаш някой прекъснат маркуч до шофьорската врата.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 30 май 2007 8:01

absent написа:ами доколкото разбрах , маи няма значение дали съм отворил или затворил вратата маи пак се заключва и ми направи впечетление (голфа е с 3 врати)че заключва страничната врата капачката на резервара и багажника моита врата си остава отключена при нея маи нее вързано централното , а може ли да разбера дали има аларма защото ми казаха че обикновенно алармите ги правили тия работи

Сега въпрос вратата отворена ли е когато неще да се заключи?
Щото шофьорските врати като не са затворени ако ще със юмрук да тряснеш клечката пак няма да я заключи(самият механизъм на вратата е такъв) :D

Потребителски аватар
absent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот absent » Сря 30 май 2007 22:15

когато заключа от другата врата тя не се заключва трябва само от самата врата , явно само от неината ключалка ама ми е много странно тва дето се заклчва веднага като отключа(около 30 сек)и квото и да правя си се заключва неможе ли тва да се спре от някаде или пък да се овеличи времето

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Чет 31 май 2007 10:56

А дали ти работят бутоните по вратите?
Иначе този номер ти го прави алармата 30сек след отключване ако не отвориш врата се САМОЗАКЛЮЧВА :!: И ако не ти бачкат бутоните да и кажат че вратата е отваряна хвърляш ключовете вътре ЩРАК заключва и ти :shocked :horror: седиш отвън и чакаш ключаря да дойде :(

Потребителски аватар
absent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот absent » Чет 31 май 2007 11:58

ами мисля че работят защото като затворя вратата тва отгоре огасва, забравих го как се казва :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”