Ето тука е списъка на бензиностанцийте ROMPERTOL,ако някой има желание да зарежда!
http://www.rompetrol.com/online/index.p ... age_id=724

За всички зареждащи в лукойл
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- feat
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател:
mmandreev написа:6 години съм бил бензинджия мисля че знам за какво става на въпрос,поне на тая темаchefito написа:mmandreev написа:на лукойл само кафе да си взимаш,горивото не струва
направо влезе в бисерите...
на коя бензиностанция си работилм, че не ми стана ясно. За 6 месеца там не видях никои да се оплаква от горивото, а и цената е малко по ефтина от другите места. И чесно казано там САМО ГОРИВОТО СИ СТРУВА!!! Другото качели е на заден план.
ПС: Работил съм на една от най оборотните бензиностанции на ЛукОйл и вечно имаше опашки...особено за газ.
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Huizel написа:Бензина не е лош,обаче на колкото Лукойла да съм ходил обслужването е под всякакво ниво
Вярно е, незнам за София, но тук във Варна хора ли не им достигат какво, особенно ако има по една кола на колонка отиде поне 10 мин да чакам да дойдат при мен,това при зареждане на газ, като зареждам бенз хич не ги чакам, сам си сипвам,колкото реша.
Да вземат малко по отговорно да се отнасят, стига са се скатавали от към персонал, то верно колкото по малко, толкова по малко ще плащат за бензинаджий, но не става така

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
pacoboy написа:Huizel написа:Бензина не е лош,обаче на колкото Лукойла да съм ходил обслужването е под всякакво ниво
Вярно е, незнам за София, но тук във Варна хора ли не им достигат какво, особенно ако има по една кола на колонка отиде поне 10 мин да чакам да дойдат при мен,това при зареждане на газ, като зареждам бенз хич не ги чакам, сам си сипвам,колкото реша.
Да вземат малко по отговорно да се отнасят, стига са се скатавали от към персонал, то верно колкото по малко, толкова по малко ще плащат за бензинаджий, но не става така(е става де)
натам отиват нещата навсякъде...
на запад от сърбия има едни найлонови ръкавички и кой как се оправи
нито една бензиностанция нямаше кой да ти сипе
малки големи вериги няма значение...
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в щатите вече в големите вериги визирам Wallmart вместо продавачи хората сами си маркират всичко, компютър им казва колко име е сметката и какъв метод избират да платят и т.н. ...за по недоверчивите са оставени по една две касиерки :.... аз лично никога не чакам да дойдат да ме заредят ..зареждам си отивам, оставям пари на касата и си тръгвам...... ако плащам с карта или искам фактура само тогава чакам
- batkata1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:в щатите вече в големите вериги визирам Wallmart вместо продавачи хората сами си маркират всичко, компютър им казва колко име е сметката и какъв метод избират да платят и т.н. ...за по недоверчивите са оставени по една две касиерки :.... аз лично никога не чакам да дойдат да ме заредят ..зареждам си отивам, оставям пари на касата и си тръгвам...... ако плащам с карта или искам фактура само тогава чакам
В Щатите освен в Wallmart, FoodLion и т.н... и на бензиностанциите се плаща с карта дирекно на колконката - няма обслужващ персонал да ти зарежда

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
не ви обслужват щото незнаете как да влизате в бензиностанция.......преди самата бензиностанция спирате.....мушкате 1 -ва газ до 6000 об/мин и пускате рязко съединителя....../вече всички са се обърнали към вас/ след това си избирате колонка, засилвате се натам и се с приплъзване на задницата се приближавате на нужното разстояние /този ефект се постига с рязко дърпане на ръчната спирачка и навиване на волана в обратна на желаната посока/ гарантирам ви бързо зареждане и измиване на предно и задно стъкло

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
приятел работи в лукойл бургас.. на трапезица който е ... един път обърка (което дори и той незнае как стана) бензин с нафтичка на едно ситроенче.. 250лв отдръжка от заплатата.. найстина той си беше виновен но тези пропаганди които правят.. промивки и тн са си чиста реклама мога да кажа аз! или просто на този на когото е била грешката ще плаща доста дълго време и лукойл-а просто си правят една добра реклама за която не дават нито стотинка
също така мога да се изкажа подготвен и за горивата им.. видях какво става от зареждане на 98 от лукойл как върви една тойота мр2 2.0Т и след това като си изхаби резервоара като сложи от Шел какво стана..
как се промени поведението на двигателя коренно .. човека сам си каза.. в момента горивата са ни трагедия просто не сипвайте от *
дори той не си сипва бензинец от станцията която работи доста дълго време и е наясно може би с почти всичко каквото става там

също така мога да се изкажа подготвен и за горивата им.. видях какво става от зареждане на 98 от лукойл как върви една тойота мр2 2.0Т и след това като си изхаби резервоара като сложи от Шел какво стана..

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”