За всички зареждащи в лукойл

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Вто 29 май 2007 21:51

Ето тука е списъка на бензиностанцийте ROMPERTOL,ако някой има желание да зарежда!
http://www.rompetrol.com/online/index.p ... age_id=724

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Вто 29 май 2007 21:52

Браво на Лукойл!!!Хубаво че вместо да се скрият като мишоци,си признават грешката и приемат произтичащата от нея отоговорност :!:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Вто 29 май 2007 22:14

Бензина не е лош,обаче на колкото Лукойла да съм ходил обслужването е под всякакво ниво :!:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 29 май 2007 22:15

da6o_amvr написа:Браво на Лукойл!!!Хубаво че вместо да се скрият като мишоци,си признават грешката и приемат произтичащата от нея отоговорност :!:

А браво.Накарали са работника дето е сбъркал да плати ремонта и ся раздухват по медийте.

Потребителски аватар
feat
Автомобил: VW Golf II
Двигател:

Мнениеот feat » Вто 29 май 2007 23:52

mmandreev написа:
chefito написа:
mmandreev написа:на лукойл само кафе да си взимаш,горивото не струва

направо влезе в бисерите...
6 години съм бил бензинджия мисля че знам за какво става на въпрос,поне на тая тема :D

на коя бензиностанция си работилм, че не ми стана ясно. За 6 месеца там не видях никои да се оплаква от горивото, а и цената е малко по ефтина от другите места. И чесно казано там САМО ГОРИВОТО СИ СТРУВА!!! Другото качели е на заден план.

ПС: Работил съм на една от най оборотните бензиностанции на ЛукОйл и вечно имаше опашки...особено за газ.

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Сря 30 май 2007 0:44

Huizel написа:Бензина не е лош,обаче на колкото Лукойла да съм ходил обслужването е под всякакво ниво :!:

Вярно е, незнам за София, но тук във Варна хора ли не им достигат какво, особенно ако има по една кола на колонка отиде поне 10 мин да чакам да дойдат при мен,това при зареждане на газ, като зареждам бенз хич не ги чакам, сам си сипвам,колкото реша.
Да вземат малко по отговорно да се отнасят, стига са се скатавали от към персонал, то верно колкото по малко, толкова по малко ще плащат за бензинаджий, но не става така :wink: (е става де) :idea:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 30 май 2007 0:48

pacoboy написа:
Huizel написа:Бензина не е лош,обаче на колкото Лукойла да съм ходил обслужването е под всякакво ниво :!:

Вярно е, незнам за София, но тук във Варна хора ли не им достигат какво, особенно ако има по една кола на колонка отиде поне 10 мин да чакам да дойдат при мен,това при зареждане на газ, като зареждам бенз хич не ги чакам, сам си сипвам,колкото реша.
Да вземат малко по отговорно да се отнасят, стига са се скатавали от към персонал, то верно колкото по малко, толкова по малко ще плащат за бензинаджий, но не става така :wink: (е става де) :idea:

натам отиват нещата навсякъде...

на запад от сърбия има едни найлонови ръкавички и кой как се оправи
нито една бензиностанция нямаше кой да ти сипе
малки големи вериги няма значение...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 30 май 2007 2:14

в щатите вече в големите вериги визирам Wallmart вместо продавачи хората сами си маркират всичко, компютър им казва колко име е сметката и какъв метод избират да платят и т.н. ...за по недоверчивите са оставени по една две касиерки :.... аз лично никога не чакам да дойдат да ме заредят ..зареждам си отивам, оставям пари на касата и си тръгвам...... ако плащам с карта или искам фактура само тогава чакам

Потребителски аватар
batkata1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batkata1 » Сря 30 май 2007 7:34

Tyan написа:в щатите вече в големите вериги визирам Wallmart вместо продавачи хората сами си маркират всичко, компютър им казва колко име е сметката и какъв метод избират да платят и т.н. ...за по недоверчивите са оставени по една две касиерки :.... аз лично никога не чакам да дойдат да ме заредят ..зареждам си отивам, оставям пари на касата и си тръгвам...... ако плащам с карта или искам фактура само тогава чакам

В Щатите освен в Wallmart, FoodLion и т.н... и на бензиностанциите се плаща с карта дирекно на колконката - няма обслужващ персонал да ти зарежда :)

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Сря 30 май 2007 7:37

евала на Лукойл,поне един от всички да се представи както трябва

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 30 май 2007 7:43

не ви обслужват щото незнаете как да влизате в бензиностанция.......преди самата бензиностанция спирате.....мушкате 1 -ва газ до 6000 об/мин и пускате рязко съединителя....../вече всички са се обърнали към вас/ след това си избирате колонка, засилвате се натам и се с приплъзване на задницата се приближавате на нужното разстояние /този ефект се постига с рязко дърпане на ръчната спирачка и навиване на волана в обратна на желаната посока/ гарантирам ви бързо зареждане и измиване на предно и задно стъкло mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 30 май 2007 8:16

приятел работи в лукойл бургас.. на трапезица който е ... един път обърка (което дори и той незнае как стана) бензин с нафтичка на едно ситроенче.. 250лв отдръжка от заплатата.. найстина той си беше виновен но тези пропаганди които правят.. промивки и тн са си чиста реклама мога да кажа аз! или просто на този на когото е била грешката ще плаща доста дълго време и лукойл-а просто си правят една добра реклама за която не дават нито стотинка ;)
също така мога да се изкажа подготвен и за горивата им.. видях какво става от зареждане на 98 от лукойл как върви една тойота мр2 2.0Т и след това като си изхаби резервоара като сложи от Шел какво стана.. ;) как се промени поведението на двигателя коренно .. човека сам си каза.. в момента горивата са ни трагедия просто не сипвайте от * ;) дори той не си сипва бензинец от станцията която работи доста дълго време и е наясно може би с почти всичко каквото става там

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Сря 30 май 2007 8:28

АЗ лично съм доволен от лукоил, а и прилични отстъпки дават 4-5ст на литър което маи малко бензиностанции могат да ви дадат

Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Сря 30 май 2007 8:29

мале, на 27 ми заредих 20 литра точно от тази бензиностанция за ТДИ'то хахаха разминало се е :), макар че можеше да имама безплатно почиства не на горивната система

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Сря 30 май 2007 8:38

знам какво слагат като добавка в бензина и дизела,просто няма смисъл да говорим повече

Хубаво е че се обоснова!
А иначе в случая Лукойл само с почистване не може да минат, трябва да има и бонусче 100-200литра гориво.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”