1Z Прекъсва при набиране (Ауди А4 Автоматик)
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Проблемът явно е бил от лоша нафта, днес минах доста разстояние, като сипах ОМВ спринт, премиум-а не съм го пробвал...
Не придърпа грам... Какво слагат тези хитреци от Лукойл в нафтата на техните си бензинджийници - остава мистерия... Всъщност като се замисля колата винаги ме е съмнявала в перфектното си състояние , когато съм бил с Лукойлска нафта (от тяхната бензинджийница на спортния център на ЦСКА)....
Не придърпа грам... Какво слагат тези хитреци от Лукойл в нафтата на техните си бензинджийници - остава мистерия... Всъщност като се замисля колата винаги ме е съмнявала в перфектното си състояние , когато съм бил с Лукойлска нафта (от тяхната бензинджийница на спортния център на ЦСКА)....
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Хм...това с придърпването не спря в крайна сметка... Днес бях в Супер Дизел, проблема е в дебитомера, това откриха, след като човек се вози с мен известно време с лаптоп включен в диагностичната букса... не отварял достатъчно при високи обороти, при което компютъра не подава и достатъчно гориво и така... ще сменям явно..
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Като добавка да напиша, ако недайси Боже на някой му се случи да търси такава джаджа (дебитомер), марката на моя е Pierburg, цените са следните :
Ауто + : 369лв
Порше.бг : 253лв
Имахижу : 136лв
последните са официален представител на Pierburg за България...
изводите си направете сами...
п.п. гориво не подава достатъчно, защото въздух не подава достатъчно, компютъра си смята на едиколко си въздух - едиколко си гориво...и така колата страда при високи обороти и скорости от недостатъчно горивна смес...
п.п. гориво не подава достатъчно, защото въздух не подава достатъчно, компютъра си смята на едиколко си въздух - едиколко си гориво...и така колата страда при високи обороти и скорости от недостатъчно горивна смес...
- Rabbit_TDI
- Контакти:
galaboff написа:Като добавка да напиша, ако недайси Боже на някой му се случи да търси такава джаджа (дебитомер), марката на моя е Pierburg, цените са следните :
В уж официалния вносител Имахижу цената на дебитомер за 1З е 400к ,а не 136-тва е на пълнителите за по новите модели/поне така беше като се обаждах преди половин година/.Най-евтиното за 1З тука е 280-290 лева.По и-бей с доставки ти излиза 250.Потърси klenbuterol той вкарва дебитомери и го питай за тоз.
P.S.У ventoman има един на niks76 който не е в час ама поне не прекъсва.Ако искаш му го искай да покараш с него докато си намериш нов на читава цена.И не взимай второ употреба

- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:В уж официалния вносител Имахижу цената на дебитомер за 1З е 400к ,а не 136-тва е на пълнителите за по новите модели/поне така беше като се обаждах преди половин година/.Най-евтиното за 1З тука е 280-290 лева.По и-бей с доставки ти излиза 250.Потърси klenbuterol той вкарва дебитомери и го питай за тоз.
P.S.У ventoman има един на niks76 който не е в час ама поне не прекъсва.Ако искаш му го искай да покараш с него докато си намериш нов на читава цена.И не взимай второ употреба
Значи ще взема този в Порше, който е 253лв

Моя всъщност градско не придърпва, само на големи скорости (над 100) и при натиснат педал на газта , примерно като набирам скорост на магистрала или като изпреварвам. Лошото е, че колата е автоматик и се усеща, на ръчни скорости предполагам почти няма да се забелязва... Та ще зачакам 3-те работни дни за доставка от Порше, не е толкова проблем, предполагам няма да спре колата

Благодаря все пак за информацията

Върни се в “Дизелови агрегати”