Мерси предварително

topsonik написа:Човече моят съвет е следният щом ти харесва вземаи пак като ти се стори много слаб мотора продаваи. Имаи в прадвид че не винаги малкият мотор е икономичен. Аз сам с 1.6MI и сам много доволен според мен това е мотоеа за Голф. Аможе и да не съм прав но аз така мисля
Sandi написа:topsonik написа:Човече моят съвет е следният щом ти харесва вземаи пак като ти се стори много слаб мотора продаваи. Имаи в прадвид че не винаги малкият мотор е икономичен. Аз сам с 1.6MI и сам много доволен според мен това е мотоеа за Голф. Аможе и да не съм прав но аз така мисля
В момента имам кола 1.4 60 коня и не ми харесва особено(няма да споменавам марката за да не я оплювате) - слабичка ми е - повече я настъпвам за да върви и не е по-икономична от мотор 1.7 75 коня на същата марка, даже малко повече харчи, а си мислех че като е с малък мотор по-малко ще харчи.А и сега ми направи по-сериозен проблем - имаше пропускаща гарнитура на главата, прегря - изкривена галва, а сега май и нова ще се търси защото може би е пукната някъде и ще я продавам като я постегна.Затова много не искам слаб мотор и търся мнения
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта