заслужава ли си да си купя ГОЛФ3

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 30 май 2007 19:40

Малко_Направен написа:Ами аз я покарах 1 ден,по принцип карам голф 1.8 ГТ,ама тва върви ми разби илюзиите за набиране и спиране и возене и за всичко.Пък и 5 цилиндъра си е друго!!!

Това е така, защото сигурно рядко си карал или изобщо не си имал допир до някоя по-силна кола.
Това Браво 2.0литра 147коня е адски куцо от към вървеж за конете си и може би е най-бавната кола за времето си в този клас :idea: :idea: :!: :!:

Потребителски аватар
Малко_Направен
Автомобил: Mercedes W203
Двигател: 270 CDI

Мнениеот Малко_Направен » Сря 30 май 2007 19:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 30 май 2007 19:43

niikoo_1 написа:
Малко_Направен написа:Ами аз я покарах 1 ден,по принцип карам голф 1.8 ГТ,ама тва върви ми разби илюзиите за набиране и спиране и возене и за всичко.Пък и 5 цилиндъра си е друго!!!

Това е така, защото сигурно рядко си карал или изобщо не си имал допир до някоя по-силна кола.
Това Браво 2.0литра 147коня е адски куцо от към вървеж за конете си и може би е най-бавната кола за времето си в този клас :idea: :idea: :!: :!:

Може и да е така колега...незнам но на мен са ми го хвалили аз нито съм карал нито съм се возил та немога да кажа...иначе като визия малко по разчупен вид и не е зле,допада ми

Потребителски аватар
Малко_Направен

Мнениеот Малко_Направен » Сря 30 май 2007 19:45

Виж сега,аз че рядко карам,така е,ама тебе не те знам с каква кола си,но ако евентуално е голф Гти,просто можеш да забравиш.Аз няма как да те убедя,че фиата върви доста повече,има само един начин,нали се сещаш :drive :drive :drive

Потребителски аватар
Малко_Направен

Мнениеот Малко_Направен » Сря 30 май 2007 19:46

niikoo_1 написа:

Ти май незнаеш какво говориш!!!

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 30 май 2007 19:49

Малко_Направен написа:
niikoo_1 написа:

Ти май незнаеш какво говориш!!!

Ми знам Фиат Браво HGT 2.0 литра 5цилиндъра 147коня е най-бавни автомобил за времето си в тоя клас, виж сравни го с Астра GSI C20XE, Golf Mk3 GTI 16V, Peugeot 306 S16, Toyota Celica T18 156коня и т.н има още ама не ми се изрежтат.
То просто е по-бавно от всичките, е няма спор че има уникален звук, ама всичко свършва до тук. :lol:

Gesha_GTI написа:
niikoo_1 написа:

Може и да е така колега...незнам но на мен са ми го хвалили аз нито съм карал нито съм се возил та немога да кажа...иначе като визия малко по разчупен вид и не е зле,допада ми

Не те знам на колко си години, обаче един смислен пост нямаш, мненията са ти достойни за шестокласник написани през голямото междучасие, като няма какво да пишеш си остани пас, щото някой път пускаш уникални тъпотии и ти личи, че си супер бос :wink: не, че аз съм много облечен, ама :lol: за неща дето не си сигурен и си чул от "тоя и ония и трети човек ти бил казал, че еди си какво било не знам си какво " по-добре да не пишеш

Потребителски аватар
alex synchro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex synchro » Сря 30 май 2007 20:06

Егати тъпата тема, егати постовете... :roll:

Потребителски аватар
Малко_Направен

Мнениеот Малко_Направен » Сря 30 май 2007 20:09

http://vbox7.com/play:a2596708

Ей тука можеш да погледнеш за какво става въпрос.Бравото от клипа е това което се продава.Ае и със здраве!!!

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 30 май 2007 20:22

Това Браво 2.0литра 147коня е адски куцо от към вървеж за конете си и може би е най-бавната кола за времето си в този клас :idea: :idea: :!: :!:[/quote]
Може и да е така колега...незнам но на мен са ми го хвалили аз нито съм карал нито съм се возил та немога да кажа...иначе като визия малко по разчупен вид и не е зле,допада ми[/quote]

Не те знам на колко си години, обаче един смислен пост нямаш, мненията са ти достойни за шестокласник написани през голямото междучасие, като няма какво да пишеш си остани пас, щото някой път пускаш уникални тъпотии и ти личи, че си супер бос :wink: не, че аз съм много облечен, ама :lol: за неща дето не си сигурен и си чул от "тоя и ония и трети човек ти бил казал, че еди си какво било не знам си какво " по-добре да не пишеш[/quote]
Колега аиде сега без обиди...тва ся ми го казвали сериозни мои приятели,може да не са карали много мощни коли и за тва да ми казват че вървят много.И както казах не мога да кажа нищо по темата щото не съм карал лично аз Браво :wink:
п.п Тая тема стана спамче и хранилка...аз вече нема се обаждам че опасно става,тука и некви заплахи почнах да получавам :lol:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: заслужава ли си да си купя ГОЛФ3

Мнениеот scirocco gt » Сря 30 май 2007 20:26

stefan gti написа:Здравейте: в момента имам пежо205 ГТИ но не съм доволен и ще се опитам да се разделя с него. Та значи питането ми е дали си заслужава да си купя ГОЛФ 3 ГТИ,да ми кажете предимства пред другите автомобили дали като цяло сте доволни от него ,как стои въпросът с поддръжката,дали е евтина и тем подобни неща? Благодаря ви предварително!

Кви ли не съвети ти дадоха,купи си scirocco да се видиш у кола.

П.П.Мойте,не се продават :wink:

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Сря 30 май 2007 22:40

егати ,тази темя стана чат!!!!!съсипа се темата!!!! :D :D

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Сря 30 май 2007 23:50

да живее спама и фиата! :071:

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Re: заслужава ли си да си купя ГОЛФ3

Мнениеот dj_runner » Сря 09 дек 2009 22:54

не не... от 13 годишен карах ладата.. и не излезе нито един проблем , а с този голф няма още година 6000лв ми изяде.. а бензин още толкова :screwy

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”