Това е така, защото сигурно рядко си карал или изобщо не си имал допир до някоя по-силна кола.
Това Браво 2.0литра 147коня е адски куцо от към вървеж за конете си и може би е най-бавната кола за времето си в този клас

[/quote]
Може и да е така колега...незнам но на мен са ми го хвалили аз нито съм карал нито съм се возил та немога да кажа...иначе като визия малко по разчупен вид и не е зле,допада ми[/quote]
Не те знам на колко си години, обаче един смислен пост нямаш, мненията са ти достойни за шестокласник написани през голямото междучасие, като няма какво да пишеш си остани пас, щото някой път пускаш уникални тъпотии и ти личи, че си супер бос

не, че аз съм много облечен, ама

за неща дето не си сигурен и си чул от "тоя и ония и трети човек ти бил казал, че еди си какво било не знам си какво " по-добре да не пишеш[/quote]
Колега аиде сега без обиди...тва ся ми го казвали сериозни мои приятели,може да не са карали много мощни коли и за тва да ми казват че вървят много.И както казах не мога да кажа нищо по темата щото не съм карал лично аз Браво
п.п Тая тема стана спамче и хранилка...аз вече нема се обаждам че опасно става,тука и некви заплахи почнах да получавам