Пасата за семейни улегнали хора ли е или...?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 02 юни 2007 14:35

Екстра си е комбито, нищо че някой го наричат "Семейно комби с децко столче" :D

Потребителски аватар
BECKER
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BECKER » Съб 02 юни 2007 14:36

Колега,Аз също не съм семеен ,но като вземем предвид че съм висок 2м.и тежа 130кг.въобще не се виждам във някое спортно автомобилче.Имах възможност да избирам между ОМЕГА и ПАСАТ , избрах второто и не съжалявам.Карай си колата спокойно,с нея можеш да направиш само добро впечатление :lol:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 02 юни 2007 16:51

Теодор написа:Важното е на тебе да ти е удобно и приятно в колата и да ти харесва :wink: годините не са от значение.

Много добре казано!Ако теб си те кефи може и с рикша да си!Важното в края на крайщата е твоя комфорт :!: А и Пасата си е бая машина,тъй че не им обръщай внимание!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 02 юни 2007 16:54

Айде да дойде някой да ми каже, че комбито е за пенсионери!
Вярно, че съм с 2 деца и не 'великото преселение', а направо преместване на Земята без опорна точка прави жена ми като тръгнем някъде за 2-3 дни, ама доказано е, че комбитата, заради по-специфичната си аеродинамика имат по-устойчиво поведение при висока скорост от съизмеримия седан!
Та знаеш ли как "пенсионерски" ще му пусна табуна от 115 кончета на някоя пистичка със завойчета! mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Съб 02 юни 2007 16:56

По-достъпните модификации и най-разпространени (конкретно за B5 ми е думата) не се славят като особено чевръсти бързаци за спортно каране и сприхави шофьори.
Това е автомобил за комфорт, дълъг път и семейство с багаж.

Обаче, ако ти харесва линията на PASSAT-а, но искаш и да е "реазачка"... Ще трябва да се бръкнеш повечеко за подобаващ двигател. :wink:

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Съб 02 юни 2007 16:57

И на мен винаги ми се е струвало мн глупаво да се определя кой каква кола да кара според възрастта или пола. Който ме пита каква кола карам и като кажа пасат ме гледат ей така :shock и казват "Не ти ли е голяма". При което и аз ги гледам ей така :shock :lol: Ще кажеш, че на ръце я нося. Да не говорим, че големите коли са по-удобни ;)

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 02 юни 2007 17:08

Аз исках да си взема Тигра,ама жената иска да и е широко..........а и детето понякога иска да си полегне....та си взех класическата за град Перник Тройчица :lol: :lol:

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Съб 02 юни 2007 17:23

Аз си карам Пасата от аватара ми и съм СУПЕР доволен. Като видя друг такъв по улиците наистина го карат само по-възрастни от мене, но изобщо не ми пука. Толкова добра работа ми върши, веднъж натоварих една пералня с една печка и 2 куфара и карах до Пловдив с 150. нека някой с кадет да го направи. И в бизнеса ми помага много, и е стабилна на пътя. Изглежда много добре, особено като е металик и с тъмните стопове, като му сложа и едни лети джанти ще стане още по добре. Абе изобщо не я заменям, следващата ми кола пак ще е Пасат комби, надявам се В5.5 Забравих да спомена че съм на 28, несемеен и обичам да карам бързо.

Последна промяна от ABSOLUT на Съб 02 юни 2007 17:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 02 юни 2007 17:55

radotom написа:... ама доказано е, че комбитата, заради по-специфичната си аеродинамика имат по-устойчиво поведение при висока скорост от съизмеримия седан!
Та знаеш ли как "пенсионерски" ще му пусна табуна от 115 кончета на някоя пистичка със завойчета! mhihi mhihi mhihi

Съгласен съм с тези думи, комбито е като влакче на ужасите по завойте - бързо и непоклатимо :drive

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Съб 02 юни 2007 19:40

Ами тия дето хвалят малките коли че били за млади - да вземат да говорят с някой американец, сигурно ще умре от смях. Тук се котират главно щото гледаме икономия от всичко. А и то до известна степен се връзва със "за млади хора" т.е. с малки доходи.

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 02 юни 2007 20:03

аз пък искам ОГРОМНА КОЛА да тежи 3 тона да има мотор колкото целия ми голф и да събира 10 човека.....та като тръгнем за някъде много народ да има къде да се съберем че и багажа да вземем ....
всяка кола то Комби то седан до хечбек и т.н. си има преимущества .....
ТИ!чувстваш ли се добре с нея си я карай

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Съб 02 юни 2007 20:32

ChernoGTI написа:аз пък искам ОГРОМНА КОЛА да тежи 3 тона да има мотор колкото целия ми голф и да събира 10 човека.....та като тръгнем за някъде много народ да има къде да се съберем че и багажа да вземем ....
всяка кола то Комби то седан до хечбек и т.н. си има преимущества .....
ТИ!чувстваш ли се добре с нея си я карай

Има си предимства, но с (по-)хубавото се свиква за нула време. Намери от някъде една забележимо по-голяма кола от голфа и я покарай 3-4 дни. После ми кажи какви са усещанията като влезеш в голфа. Започваш да се чудиш как се ни осъзнавал преди колко е тясно. Голямата кола е просто друг начин на мислене и това не се осъзнава без да го усетиш.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 03 юни 2007 11:05

Аз съм на принципа или малка или голяма, средна не :no-no

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Нед 03 юни 2007 11:59

Сложи си ги тия дет те ебават на к... да не ходат пеша,и си карай каквото ти е удобно на тебе,и каквото си ти харесва.А и съм съгласен с повечето колеги че комбито има повече стойка от седана или хечбека.

Потребителски аватар
Koko26
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Koko26 » Нед 03 юни 2007 12:12

Аз съм на 25г. не съм женен, обаче си карам комбито и то с голям кеф. И като тръгна на някой язовир за 2-3 дни още повече се радвам, че съм си купил комби. Между другото като реших да си купувам Пасат исках да не е комби точно поради тази причина, че е "пенсионерски", но сега изобщо не съжалявам :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”