Пасата за семейни улегнали хора ли е или...?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Айде да дойде някой да ми каже, че комбито е за пенсионери!
Вярно, че съм с 2 деца и не 'великото преселение', а направо преместване на Земята без опорна точка прави жена ми като тръгнем някъде за 2-3 дни, ама доказано е, че комбитата, заради по-специфичната си аеродинамика имат по-устойчиво поведение при висока скорост от съизмеримия седан!
Та знаеш ли как "пенсионерски" ще му пусна табуна от 115 кончета на някоя пистичка със завойчета!

Вярно, че съм с 2 деца и не 'великото преселение', а направо преместване на Земята без опорна точка прави жена ми като тръгнем някъде за 2-3 дни, ама доказано е, че комбитата, заради по-специфичната си аеродинамика имат по-устойчиво поведение при висока скорост от съизмеримия седан!
Та знаеш ли как "пенсионерски" ще му пусна табуна от 115 кончета на някоя пистичка със завойчета!

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
По-достъпните модификации и най-разпространени (конкретно за B5 ми е думата) не се славят като особено чевръсти бързаци за спортно каране и сприхави шофьори.
Това е автомобил за комфорт, дълъг път и семейство с багаж.
Обаче, ако ти харесва линията на PASSAT-а, но искаш и да е "реазачка"... Ще трябва да се бръкнеш повечеко за подобаващ двигател.
Това е автомобил за комфорт, дълъг път и семейство с багаж.
Обаче, ако ти харесва линията на PASSAT-а, но искаш и да е "реазачка"... Ще трябва да се бръкнеш повечеко за подобаващ двигател.

- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И на мен винаги ми се е струвало мн глупаво да се определя кой каква кола да кара според възрастта или пола. Който ме пита каква кола карам и като кажа пасат ме гледат ей така
и казват "Не ти ли е голяма". При което и аз ги гледам ей така
Ще кажеш, че на ръце я нося. Да не говорим, че големите коли са по-удобни 

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Аз си карам Пасата от аватара ми и съм СУПЕР доволен. Като видя друг такъв по улиците наистина го карат само по-възрастни от мене, но изобщо не ми пука. Толкова добра работа ми върши, веднъж натоварих една пералня с една печка и 2 куфара и карах до Пловдив с 150. нека някой с кадет да го направи. И в бизнеса ми помага много, и е стабилна на пътя. Изглежда много добре, особено като е металик и с тъмните стопове, като му сложа и едни лети джанти ще стане още по добре. Абе изобщо не я заменям, следващата ми кола пак ще е Пасат комби, надявам се В5.5 Забравих да спомена че съм на 28, несемеен и обичам да карам бързо.
Последна промяна от ABSOLUT на Съб 02 юни 2007 17:57, променено общо 1 път.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
radotom написа:... ама доказано е, че комбитата, заради по-специфичната си аеродинамика имат по-устойчиво поведение при висока скорост от съизмеримия седан!
Та знаеш ли как "пенсионерски" ще му пусна табуна от 115 кончета на някоя пистичка със завойчета!![]()
![]()
Съгласен съм с тези думи, комбито е като влакче на ужасите по завойте - бързо и непоклатимо

- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
аз пък искам ОГРОМНА КОЛА да тежи 3 тона да има мотор колкото целия ми голф и да събира 10 човека.....та като тръгнем за някъде много народ да има къде да се съберем че и багажа да вземем ....
всяка кола то Комби то седан до хечбек и т.н. си има преимущества .....
ТИ!чувстваш ли се добре с нея си я карай
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
ChernoGTI написа:аз пък искам ОГРОМНА КОЛА да тежи 3 тона да има мотор колкото целия ми голф и да събира 10 човека.....та като тръгнем за някъде много народ да има къде да се съберем че и багажа да вземем ....
Има си предимства, но с (по-)хубавото се свиква за нула време. Намери от някъде една забележимо по-голяма кола от голфа и я покарай 3-4 дни. После ми кажи какви са усещанията като влезеш в голфа. Започваш да се чудиш как се ни осъзнавал преди колко е тясно. Голямата кола е просто друг начин на мислене и това не се осъзнава без да го усетиш.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”