Омаскариха ми колицата.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
klimata
Автомобил: Polo
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klimata » Нед 03 юни 2007 17:38

Мислех си по едно време да разпробия винтовете против такива работи ама........

Потребителски аватар
steve PF
Автомобил: VW
Двигател: PF PB

Мнениеот steve PF » Нед 03 юни 2007 17:45

До момента съм назад със една задна броня,(широка естествено)четирите лайсни тесните с надписа ГТИ и четири капачки на джантите.И ДАНО не го виждам,(въпросния крадец-смотаняк)че.................си ебало майката тогава :duel

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Нед 03 юни 2007 19:51

и аз изгорях с един халоген но каквото и да правиш си оставаш само с ядовете!сега ще си купя че така е грозна колицата и ще и направя такава защита че ще трябва да къртят бронята!

pacohaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacohaker » Нед 03 юни 2007 20:56

като гледам тук във форума то големи кражби голямо чудо в тая софия бе,през ден два някой се оплаква.тук май няма такива работи или поне аз не съм чул

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Нед 03 юни 2007 21:01

pacohaker написа:...тук май няма такива работи или поне аз не съм чул
Чукни на дърво и плюни да не видиш.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 04 юни 2007 9:32

слагай си бленди да ти е мир на главата, на мен баш в центъра посред бял ден пред нас ми свиха пластмасата отпред на лявото огледало :evil: да му изсъхне гръбначето дано :evil: нямам идея от къде да я намеря сега и карам така

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Re: Омаскариха ми колицата.

Мнениеот stanimir » Пон 04 юни 2007 11:21

klimata написа:Вчера се прибрах до вкъщи да оставя малкия към 14:10.Излизам към14:40 и ме заболя сърцето-колата ми приличаше на беззъба бабичка.Откраднали ми десния халоген с блендата.Пред блока посред бял ден да им е... м....Две години нямаше проблем даже спрях да се притеснявам,но е го е сега май ще сложа дълга бленда че не ми е баш до халогенни разходи.

тва явно е некъв специалитет.И мен ми краднаха точно десна бленда и един халоген :x
за жалост,и аз все ненамирам пари за халогени

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 04 юни 2007 13:56

Аман от гадни паразити :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: За такива само бой :twisted: Незнам кой може да си купува точно такива неща от крадците,като те не са толкова скъпи!Ако няма кой да си купи,нямат да имат и повод да ги крадат

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 04 юни 2007 14:58

Stefan написа:Няма ли начин, да се захванат халогените с някакви планки за бронята, за да не могат да се свалят. Това според мен ще е най доброто решение против кражба :roll:

Ами кретените ще смъкнат цялата броня тогава.
И ние сме беззъби няма бленди, няма и дясна решетка отдолу, няма и капачка за теглича отзад.

Потребителски аватар
walentin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот walentin » Пон 04 юни 2007 15:52

Има ги тия бленди долу зад колелото на Сточна гара в един много богат магазин за автокич на кръстовището на Козлодуй, Левски и Родопи. Мене на 10.05.2007 ме праснаха боклуците и там намерих за 12 кинта бленда за пасат В-4.

Последна промяна от walentin на Пон 04 юни 2007 22:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
klimata
Автомобил: Polo
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klimata » Пон 04 юни 2007 19:17

Уффф не мога да я гледам така все едно не е моята,уж го бях прежалил ама ме боли сърцето като я погледна,абе в крайна сметка да сме живи и здрави пък другия път дано го набарам да го ши......м на капака деба и животното и после капака да е ей такъв от копелетоИзображение хагхгагхагх

Mar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mar » Вто 05 юни 2007 9:00

Хайде и аз да се включа ... :cry:
Сутринта голфа се събуди без лявото огледало ( корпуса си стои ) и една пластмасова решетчица отпред под халогените :evil:
Тяхната .... :rocketwhore

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 05 юни 2007 9:21

Бах мааму, сериозна е работата в София. То Москвич дванайсетак да имаш, ще ти свалят пласмасовите решетки от задните калници :076:

Потребителски аватар
OuT-OF-CoNtRoL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OuT-OF-CoNtRoL » Вто 05 юни 2007 9:32

Айде като сме тръгнали ония ден тръгвам за работа и гледам дръжката изкъртена обаче вратата не е отворена, викам "еййй тия са се опитали ама немааааа" , обаче реших да си огледам колата все пак за по-сигурно , минавам отзад и гледам багажника ми отворен (м/у другото само на багажника нямам аларма :? ) таа отварям си аз багажника с болка в сърцето и гледката беше неприятна като Тубата ми и усилвателя ги нямаше , много се нервирах , незнам как обаче са ми отворили багажника па после не са могли д ами вземат колоните , бяха се опитвали да ги развиват , а те са на кората която се маха с един замах , ама явно не им се е мъкнала цяла кора! Просто толкова ми е писнало че сега тука с едни приятели ще се събираме тия няколко вечери и се надявам на късмет да се върнат ...... върнат ли се .......... може да не ми върнат тубата и усилвателя , обаче определено няма да има прошка , ще им изпотроша аз лично ръцете , па другите ако искат да им дотрошват , хубавото е че от моя вход има един от патрулиращите полицаи и ми каза ако ги хванеме и ги пребиеме че после ще ни покрие :) дано ги гепиме че ми писна от такива лекета гадни

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Re: Омаскариха ми колицата.

Мнениеот stanimir » Чет 07 юни 2007 15:20

СЕГА СЛИЗАм и гледам-няма я и втората лайна,този път на предната врата?!
Чудя се ДО КОГА ТАКА?ПП

на всичкото отгоре, в КУПУВА пускам два пъти теми,че купувам лайсна,никой нищо.....сега вече търся ДВЕ лайсни -предна и задна за дясната страна :cry:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”